• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseye göre cinsiyet tahmini🌸💕

zeyala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
19
22
3
29
Merhaba kızlarrr, 6+2 günlük hamileyim. İlk hamileliğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 bu da bugünkü ultrason görüntüm sizce kız mı erkek mi ? 🥹💖

Eklentiler

• IMG_7541.webp
    IMG_7541.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_7540.webp
    IMG_7540.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7539.webp
    IMG_7539.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba kızlarrr, 6+2 günlük hamileyim. İlk hamileliğim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 bu da bugünkü ultrason görüntüm sizce kız mı erkek mi ? 🥹💖
Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 ben de 15 haftalık hamileyim kesem ilk 7 8 hafta boyunca ovaldi şimdi yuvarlak doktor hala net cinsiyet söylemedi bence kese şekline göre tahmine güvenmeyin sağlıklı olsun inşallah tek çaremiz beklemek ☺️

Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 ben de 15 haftalık hamileyim kesem ilk 7 8 hafta boyunca ovaldi şimdi yuvarlak doktor hala net cinsiyet söylemedi bence kese şekline göre tahmine güvenmeyin sağlıklı olsun inşallah tek çaremiz beklemek ☺️
Ay 15. Haftada hala belli değil mi hiç mi bir şey söylemedi 🥹

Valla benm ilk gebelikte erkekti fasulye gibiydi kese
Bu sefer yusyuvarlak bakalım ne cıkacak 🐣

Back