- 19 Aralık 2024
- 364
- 64
- 13
- 30
Erkek mi diyorsunuzN Nermin1221 seni yanlış alıntı yapmışım cnm yukarda senin görüntüler erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek mi diyorsunuzN Nermin1221 seni yanlış alıntı yapmışım cnm yukarda senin görüntüler erkek
Evet cnm kız yazdığımda yanlış alıntı yapmışım sanaErkek mi diyorsunuz
Evet cnm kız yazdığımda yanlış alıntı yapmışım sana
Aynen cnm yaz teori ne kadar tutuyor merak ediyorumTeşekkür ederim canm öğrenince yazarım inşallah
Aynen cnm yaz teori ne kadar tutuyor merak ediyorum
Hayırlısı cnm bende bildiğim kadarıyla tahmin yürutebiliyorum burdaki hiç kimse Dr değil en iyi sonucu o sana vericek Allah gönlüne göre versin cnm Benimde haftaya kese içerisinde bebek gorunecek bende merakla bekliyorumÇoğunlukla kıza benzetildi bakalım artik
Hayırlısı cnm bende bildiğim kadarıyla tahmin yürutebiliyorum burdaki hiç kimse Dr değil en iyi sonucu o sana vericek Allah gönlüne göre versin cnm Benimde haftaya kese içerisinde bebek gorunecek bende merakla bekliyom
Amin cnm ilk gebeliginmi?Aynen öyle canım çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah önceligimz tabiki sağlık
Teşekkür ederim bu attiklarimda ilk haftalardakiCnm senin erken ultrasyon resmini göremiyorum daha ileriki hafta olanı var ordada kız gibi geldi nub teorisine göre düz çünkü erken hafta olanı atarsan bakabilirim yani cinsiyet değişmez tabi bende 100 demiyorum sadece teorilere dayanarak söylüyorum yanılma pahi elbete vardir
Karındansa erkek cnm vajinalsa kız gibi Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim bu attiklarimda ilk haftalardaki
Karından ama bu son attigimdada doktor önünde çıkıntı goremiom 10 gün sonra kontrolüm var inşaallah erkek der ya bı kızım bide oğlum olursa çok sevinirimKarındansa erkek cnm vajinalsa kız gibi Allah gönlüne göre versin
Allah'ım gönlüne göre versin cnm yukaridada belirtmistim sadece bir tahmin en doğru sonucu ultrasonda alırsın benimde ikiz kızlarım var 3 ye hamileyim bende hayırlısıyla sagliklisiyla erkek istiyorum Allah gönlümüze göre versinKarından ama bu son attigimdada doktor önünde çıkıntı goremiom 10 gün sonra kontrolüm var inşaallah erkek der ya bı kızım bide oğlum olursa çok sevinirim
Amin inşallah seninde gönlüne göre versin canımAllah'ım gönlüne göre versin cnm yukaridada belirtmistim sadece bir tahmin en doğru sonucu ultrasonda alırsın benimde ikiz kızlarım var 3 ye hamileyim bende hayırlısıyla sagliklisiyla erkek istiyorum Allah gönlümüze göre versin
Sonucu alınca yazarmisin lutfenAmin inşallah seninde gönlüne göre versin canım
Tabi yazicam inşaallahSonucu alınca yazarmisin lutfen