Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinalmi karindanmi ultrasonKızlar selam 7 haftalık hamileyim keseye göre yada bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapabilen var mııı ?
KarındanVajinalmi karindanmi ultrason
Anlıyorsaniz benimkine de bakarmisinizVajinalmi karindanmi ultrason
Karındansa teoriye göre erkek öğrenince yazarmisin teorinin doguruluk oranını merak ediyorum daKarından
Bir ay sonra belli olcak haber veririm tabiiki çok teşekkürlerKarındansa teoriye göre erkek öğrenince yazarmisin teorinin doguruluk oranını merak ediyorum da
Hadi hayırlısı sağlıklı olsundaBir ay sonra belli olcak haber veririm tabiiki çok teşekkürler
Kesinlikle öyle teşekkür ediyorumHadi hayırlısı sağlıklı olsunda
Rica ederim nedemekKesinlikle öyle teşekkür ediyorum
6.7.8 haftalık ultrasyon varmı oradan bakabilirimAnlıyorsaniz benimkine de bakarmisiniz
6 ve 9 haftalık var6.7.8 haftalık ultrasyon varmı oradan bakabilirim
Canım kız gibi seninde6 ve 9 haftalık var
Kızlar selam 7 haftalık hamileyim keseye göre yada bebeğin durduğu yere göre cinsiyet tahmini yapabilen var mııı ?
Canım ben de attım benimkinede bakabilir misin Bir de 14 haftalık cinsiyet değişebilir mi ileriki haftalardaVajinalmi karindanmi ultrason
Cnm senin erken ultrasyon resmini göremiyorum daha ileriki hafta olanı var ordada kız gibi geldi nub teorisine göre düz çünkü erken hafta olanı atarsan bakabilirim yani cinsiyet değişmez tabi bende 100 demiyorum sadece teorilere dayanarak söylüyorum yanılma pahi elbete vardirCanım ben de attım benimkinede bakabilir misin Bir de 14 haftalık cinsiyet değişebilir mi ileriki haftalarda