Ramzi teorisi diye bakabilirsiniz evet tutabiliyor kendi çocuklarımda da tuttuYorumunuz için çok teşekkür ederim peki siz nerden anladınız yani daha önce tahminleriniz tuttumu hic
Karından ultraso
Hadi hayırlısı olsun o zaman öğrenince buraya yazacağım .. Bide hanımefendi birşey merak ettim ilk attığım fotoya yorum yaptınız degil mi çünkü arkadaşımın da atmıştımRamzi teorisi diye bakabilirsiniz evet tutabiliyor kendi çocuklarımda da tuttu
Hadi hayırlısı olsun o zaman öğrenince buraya yazacağım .. Bide hanımefendi birşey merak ettim ilk attığım fotoya yorum yaptınız degil mi çünkü arkadaşımın da atmıştım
Erkek benceKızlar 9 haftalık karından ultrason bana da bakarmısınız
Üsteki kız alttaki erkek gibime geliyor sizceKızlar ikiz bebişler bence bir kız bi erkeksizce
Karından ise üstteki erkek alttaki kız benceKızlar ikiz bebişler bence bir kız bi erkeksizce
erkek benceEki Görüntüle 3524007 9 haftalık karından ultrason yorumlayabilir misiniz acaba ?
Benimkine de bakarmısınız
Erkek bence
Anlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz acebaErkek bence
Sizinde erkek sanırımAnlıyorsanız benimkine de bakarmisiniz aceba
Burda 8+5gunluk .. inşallah hayırlısı kalp atışında duyarsiniz kucaginizada alırsınız birde erkek olduğunu nerden anladinzSizinde erkek sanırımkaç haftalık bende haftaya cuma gidicem kalp atışı için bugün 6+2 benim keseye de gitmedim hiç bakalım benim ultrason kağıdı nasıl
Amin canım amin teşekkür ederimBurda 8+5gunluk .. inşallah hayırlısı kalp atışında duyarsiniz kucaginizada alırsınız birde erkek olduğunu nerden anladinz
Yazmıştım ya erkek demiştimBenimkine de bakarmısınız
çok minik annesiBenimde 5+2 bakabilir misiniz vajinal ultrason. Ayy çok heyecanlıyım
banada ttamin yaparmısın 10 haftalık karından usgKarından ultrason ise erkek, vajinal ise kız