Keseye göre cinsiyet tahmini lütfennn

Yaaa canım inşallah vardır kuzum allahım nasip etsin inşallah kaç bebe var
Ay inşallah amin 1 tane kızım var 7 yaşında o doğdu doğalı da doğum kontrol hapı kullandım 2 ay oldu bırakalı aşırı geç yumurtladım. Zaten hap da adetimi kesmişti bazı bünyelerde yapıyormuş böyle. 5-6 yıldır da regl görmemiştim. O yüzden çok normal giden bi döngüm yok 7 yıl sonra da ilk defa bu kadar heveslendim eğer olmazsa daha da denemem diye düşünüyorum o yüzden inşallah vardır

Anaaa benimde 7 yaşında kızım var doğal korunuyorduk. Çikolata kistlerim çıktı bende korunmadik snra sonuçlara doktora gittik çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz dediği gün hamile olduğumu öğrendim

Maşallah demek geleceği varsa ne olursa olsun geliyo bebişler. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gelsin bebişin, hayırlı olsun tekrardan

Anaaa benimde 7 yaşında kızım var doğal korunuyorduk. Çikolata kistlerim çıktı bende korunmadik snra sonuçlara doktora gittik çocuğun olmayabilir yumurtalıği alabiliriz dediği gün hamile olduğumu öğrendim
Maşallah demek geleceği varsa ne olursa olsun geliyo bebişler. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı gelsin bebişin, hayırlı olsun tekrardan
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah seninde vardır

İnşallah

13 haftalık olucaz cinsiyet tahmini kızlar

Eklentiler

• IMG_3594.jpeg
    249,6 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…