Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece hisMerhaba bebeğim burada 9+5 , sizce cinsiyeti nedir ? Çok merak ediyorum ilk gebeliğim
AyyyValla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece his![]()
Ya bir de ben şeyi çok merak ediyorum bilimselliği kesinlikle yoktur ama kalp atışı kaç? 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlardaAyyyvalla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim
yine de hayırlısı
Bu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zamanAyyyvalla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim
yine de hayırlısı
Ah her şey erkeği gösteriyorBu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zaman![]()
Amin canım inşallahAh her şey erkeği gösteriyor140 altı demişti doktor ama bakalım ne olacak aminnnn hayırlısıyla gelsin insallah
![]()
Bnim kızımın 206 idi kalp atışıYa bir de ben şeyi çok merak ediyorum bilimselliği kesinlikle yoktur ama kalp atışı kaç? 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlarda![]()
Kız benceMerhaba bebeğim burada 9+5 , sizce cinsiyeti nedir ? Çok merak ediyorum ilk gebeliğim
Benim de ilk gebeliğim de kalp atışı 160 falandı kız oldu denk mi geldi yoksa tutuyomu gerçekten bilmiyorumBnim kızımın 206 idi kalp atışı![]()
Bnim kızımın 206 idi kalp atışıYa bir de ben şeyi çok merak ediyorum bilimselliği kesinlikle yoktur ama kalp atışı kaç? 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlarda![]()
bilmiyorum ki şimdi ki kalp atışı 119Benim de ilk gebeliğim de kalp atışı 160 falandı kız oldu denk mi geldi yoksa tutuyomu gerçekten bilmiyorum![]()
Şimdi gebe misinizBenim de ilk gebeliğim de kalp atışı 160 falandı kız oldu denk mi geldi yoksa tutuyomu gerçekten bilmiyorum![]()
Ay bize de haber ver bu şeye inanıcam sanırım artıkBnim kızımın 206 idi kalp atışı
bilmiyorum ki şimdi ki kalp atışı 11918 inde inşallah görürüz
Yok Allah nasip ederse 5 gün sonra öğrenicem ama var mı yok mu diyeŞimdi gebe misiniz
Yok Allah nasip ederse 5 gün sonra öğrenicem ama var mı yok mu diye![]()
Ay bize de haber ver bu şeye inanıcam sanırım artık![]()
Yumurtlamadan 14 gün sonra idrar da cıkıyormuş varsa diye benim bugün 9. Gün daha erken de yapmak istemiyorum 14 şubatı beklicem. Hamişlerin duası kabul olur bana bir dua et inşallah vardıray neden 5 gün sonraki
Çin takvimi de tutuyo diyolar sende ne çıktıvala totem yaptım bende. Ama her duyduğum tuttu
Yaaa canım inşallah vardır kuzum allahım nasip etsin inşallahYumurtlamadan 14 gün sonra idrar da cıkıyormuş varsa diye benim bugün 9. Gün daha erken de yapmak istemiyorum 14 şubatı beklicem. Hamişlerin duası kabul olur bana bir dua et inşallah vardır![]()
Çin takvimi de tutuyo diyolar sende ne çıktı![]()