- 19 Ekim 2021
- 11
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi Alyaninannessi
Ayy maşallahMerhaba kızlar ikinci gebeliğim ve inanın cinsiyetini çok merak ediyorum kesin olmadığını kesinlikle biliyorum ama hep muhabbet hem tahmin için hamileleri ve anneleri böyle alalım 6 haftaligiz keseye göre tahmin var mıEki Görüntüle 2976093
Eveeett 6 haftalık daha bir kızım var oda 6 aylık daha yeni sezeryan doğum yaptımAyy maşallahcok minnak daha ya sağlıkla alın kucağınıza inş
Karindan cekildiyse kız yönündeMerhaba kızlar ikinci gebeliğim ve inanın cinsiyetini çok merak ediyorum kesin olmadığını kesinlikle biliyorum ama hep muhabbet hem tahmin için hamileleri ve anneleri böyle alalım 6 haftaligiz keseye göre tahmin var mıEki Görüntüle 2976093
Kese fasulye gibi geldi bana da erkek olabılır dıyorumSağlıkla gel
Aminnn canim teşekkür ederim tahmin içinKese fasulye gibi geldi bana da erkek olabılır dıyorumSağlıkla gelsin
Evet karından çekildiKarindan cekildiyse kız yönünde
Bakalm ne olacakEvet karından çekildi
BakalimBakalm ne olacak
Amanınn Allah bağışlasınEveeett 6 haftalık daha bir kızım var oda 6 aylık daha yeni sezeryan doğum yaptımRabbim böyle nasip etti şükürler olsun yinede
Bende değişiklik iyi olur diyorum eşimde istiyor rabbim önce sağlıklı nasip etsin diyorum her zaman amin inşallah çok teşekkür ederim aynen öyle büyüyecekler artıkAmanınn Allah bağışlasınarka arkaya ikiz gibi büyütürsünüz sağlıkla gelsin sağlıkla büyütün inş ilk kızmış hadi bakalım inş buda erkek olur sıralı olur
Banada tahmin yaparmisinizEki Görüntüle 2977461 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah belli olunca yazarız beraber bende tahmin için açtım
Kese fasulye gibi geldi bana da erkek olabılır dıyorumSağlıkla gelsin
Kese fasulye gibi geldi bana da erkek olabılır dıyorumSağlıkla gelsin