• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kesesi yamuk olup bebeğini kaybeden varmı kızlar nolur bişiler söyleyin :(((

canım benim de kesemde eğrilik vardı,farkettiğimizde artık 6ayımı doldurmuştum,nasıl olduysa sürekli gittiğim doktor görmemiş.farkeden doktor felaket tellallığı yapmıştı bende çok ağladım tedirgin oldum.söylediklerini buraya yazmak istemiyorum senin de aklın takılmasın diye.neticede hiçbir sorun olmadı,çok sağlıklı bir doğumla çok sağlıklı bir oğluş doğurdum.beni de çok üzdüler hamileliğimde,önce miyom çıktı,hem de 10santim.o zamanda ağlaya ağlaya öldüm,sonra yok kese eğri dediler,yok damarın tıkalı bebek beslenemiyor dediler dedilerde dediler yani..sen rahat ol herşey olacağına varır

ben de eşimin görevi nedeniyle istanbuldan siirtte geldim maleseff...
gerçekten tarif bile edemiyorum tanımlamayaa...
bana faranjit dediler 1 ay faranjit ilacı kullandımm..
geçmedi sonra başka bir ilde gittim meğerse toza alerjim varmış siirtte çok toz oldugu için alerjim azmışş..
ben 1 ay boşa faranjit antibiyokları falan kullandım düşün...

hamileliğimde de kanamayla dr a gittim kese bozuk değil birşey yok dediler eve gönderdiler..
ne öneriyorsunuz dedim hiç birşey günlük hayatına devam et dedi..
o ara bebeğin kalp atışları durmuş...
sonra ben 4 gün sonra şiddetli agrıyla gece 3 te dr gittim kalp atışları durmuş dedi az kalsın zehirleniyormuşum bebek 4 gün karnımda ölü yaşamışş..
uyuşturmadan kürtaj etti..
bide benim bebeğim 11 haftalıktı küçük değildii...

allah kimseyi bu gibi dr ların eline bırakmasınn...
ben hayatımda hiç devlet hastanesine gitmedimm...
bana bunları yapanda özel hastanedeki dr maleseff...

gerçi bunlara dr değil kasap demek daha mantıklı gibime geliyorr...

hiç kolay bişi değil gerçekten seninki ama sabret canını sıkma bidaha olur hem cennete seni bekleyen biri olmuş olcak bunları düşün.Gerçekten ihmal sonucu olunca insanın çok ağırına gidiyo bu tip şeyler ya

ben gebelik öncesi birtakım araştırmalar yaptırdım, ne olur ne olmaz diye.. benimde kesemde şekil bozukluğu ve duvar kalınlığı varmış. bir tane doktor 3 ay taşır bebeğini düşürürsün demişti.sonra ameliyat olman şart dediler. rahim filmi çektirdim, herseyi o filmle görmek mümkün..içim rahat şimdi.
benden sana tavsiye canım, bence iyi bir doktor bulabileceğin bir il de araştırma yaptırman..

bir kuyuya bir deli taş atar, çıkarmak için uğraşıp durursun.. bence en iyisi kendine gerçekten iyi bir doktor bulman canım..
allah yardımcın olsun..

o filmin adına tam olarak ne diyorlar acaba ben burdaki doktora desemde yapsa biraz daha aydınlatırmısın bu konuda

canım benim de kesemde eğrilik vardı,farkettiğimizde artık 6ayımı doldurmuştum,nasıl olduysa sürekli gittiğim doktor görmemiş.farkeden doktor felaket tellallığı yapmıştı bende çok ağladım tedirgin oldum.söylediklerini buraya yazmak istemiyorum senin de aklın takılmasın diye.neticede hiçbir sorun olmadı,çok sağlıklı bir doğumla çok sağlıklı bir oğluş doğurdum.beni de çok üzdüler hamileliğimde,önce miyom çıktı,hem de 10santim.o zamanda ağlaya ağlaya öldüm,sonra yok kese eğri dediler,yok damarın tıkalı bebek beslenemiyor dediler dedilerde dediler yani..sen rahat ol herşey olacağına varır

ben bugün kontrole gittim ultrasonla baktı kesem çokta anormal gözükmüyo internette yabancı sitelerde 5hafta 5günlük bebek keselerine baktım benimkinin aynısı vardı ve hatta okadar yamukları bile varki çok tuhaf görünüyorlar.benim kesem azıcık yatay uzun şeklinde oda çok su içirtti doktorum idrar kesem dolu olsunda bebek kesem rahat görünsün diye ama bilmiyorum bu gidişimde beni korkutacak yada anormal bişi demedi ama gene çok saçmaladı benden gene gebelik hcg testi istedi 1,5saat sonra götürdüğümde bana hamilesin dedi:1:bende biliyorum zaten bu kaçıncı değer dedim keseme bakacaktınız deyince toparladı yazık bizim milletine haline kimlere emanet canımız:52:

benim kesemde tam yuvarlak değildi yan durmuş balona benziyordu bana anormal gelmişti doktora sormuştum ve normal demişti sendede bir anormallik olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etmeyecekse başka bir doktora git bence.

benim kesemde tam yuvarlak değildi yan durmuş balona benziyordu bana anormal gelmişti doktora sormuştum ve normal demişti sendede bir anormallik olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etmeyecekse başka bir doktora git bence.

burda 2tane özel hastane ve toplamda 3 kadın doğumcu var özellerde bulunan.Ben 2tanesine gözüktüm ilk göründüğüm iyi değilde son göründüğüm doktordan daha iyiydi ama şöyle yapacağım memelekete gidip herşeye orada iyice bi baktıracağım sonrada en yakın buraya 3saatlik mesafede Elazığ var aylık takibimi falan orda yapmayı düşünüyoruz burda gerçekten doktor yok.İçim rahat nedense hiç kötü bişi hissetmiyorum kanamam yok abartılacak şekilde akıntım yok ani hareketlerde minik minik batmalarım var oda normalmiş zaten şuan 5hafta 6günlük artık sabah bulantılarım başladı anormal bişeyim yok ama yinede insan çok tedirgin oluyo :50::50:

merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...

slm canım ya nedir bu doktorlardan çektiğimiz hepsi için demiyorum herşey yolunda kese görünmüş kalp atışı var seni niye zorla allah korusun düşük yapmaya zorluyolar anlamadım arkadaşım kulaklarını tıka onlara progestanını al dinlen zorlama kendini bak meleğin seninle kalacaktır kim demiş kese yusyuvarlak olacak diye hem karında 6yada 7 haftalıkken görülmesi olan yağla alakalı yağlı bir karınca görülemez değilse çok rahat görülür allah yardımcın olsun sıkma canını bebeğine yazık

merhabalar.
sanırım benm durumuda olan başka kimse yoktur. kafayı yemek üzereyim.8haftamı doldurdum gebeyim yani sanırım.doktor kalp atışı için çağırmıştı gittim.bana gebelik kesemin koptugunu bebeğin olmadıgını söledi düşük yapmışım.ama benim herhangi bir kanamam vs. olmadı.abdominal ultrasonla bakmıştı.baan kürtaj olmam gerektiğini söledi.bende devlet hastanesine gittim doktor vajinal ultrasonla baktıgında bebeği gördü.vee kalbinin de attığını bi kıpırtı olduğunu fakat içerde kanamanın oldugunu gördüğünü söledi.şok oldum ama 3 gün daha beklememiz gerektiğini eger kalp atımı olmazsa alacagını söledi.progestan verdi.düşük önlemek için. ama ben Allaha sığınıp bekliorum.bu durumun bir adı var mı ve bunu baska yasayan varmı merak ediyorum.sevgiler...

ay kıyamam sana sen boş ver al ilacını yat uzan bol bol dua et bişi olmaz inş.banada söylediği azda olsa kanamam olursa kürtaj yapacağıydı ödüm koptu inan.Kesen nasıl görünüyordu tarif edecek olursan neye benziyordu anlatırmısın benimki yassı uzun oval gibi hala bile dediği kanamamn olunca gel neye dayanarak böyle söylüyo anlamıyorum anlatmıyorda başından savıp geçiyo.

Merhaba..hamileleğimin 7. haftadayım ve az bir kanama sebebiyle gittiğim doktor daha küçük olması kalp atışlarının gözükmemesi sebeiyle de bebeğin düşebileceğinin veya gelişmediğinin yada sakat olabileceğinin belirtisi olabilir ama hiçbiri olmayadabilir bir hafta bekleyelim dedi...bu hafta daha önce gittiğim kendi doktoruma gittim ve bunları söyledim.. bebeğin kalp atışlarının artık gözüktüğünü, düşedebilirmiş ama tutunmuş yine de bir ay içerisinde %5-10 düşebilme tehlikesinin olduğunu söyledi..diğer doktorunda bebeğin kesesi yamuk sanırım o yüzden bu ihtimalleri söyledi sana dedi..ama şuan bir sorunum yok çok şükür..birde sakatlık konusunda 3 ve 4 aya kadar zaten bilemeyiz anlaşılmaz zaten dedi..yani benim anladığım çok fazla da kafaya takılıp stres yapılacak bir durum değil sanırım :44:..Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin..

Son düzenleme:
Merhaba..hamileleğimin 7. haftadayım ve az bir kanama sebebiyle gittiğim doktor daha küçük olması kalp atışlarının gözükmemesi sebeiyle de bebeğin düşebileceğinin veya gelişmediğinin yada sakat olabileceğinin belirtisi olabilir ama hiçbiri olmayadabilir bir hafta bekleyelim dedi...bu hafta daha önce gittiğim kendi doktoruma gittim ve bunları söyledim.. bebeğin kalp atışlarının artık gözüktüğünü, düşedebilirmiş ama tutunmuş yine de bir ay içerisinde %5-10 düşebilme tehlikesinin olduğunu söyledi..diğer doktorunda bebeğin kesesi yamuk sanırım o yüzden bu ihtimalleri söyledi sana dedi..ama şuan bir sorunum yok çok şükür..birde sakatlık konusunda 3 ve 4 aya kadar zaten bilemeyiz anlaşılmaz zaten dedi..yani benim anladığım çok fazla da kafaya takılıp stres yapılacak bir durum değil sanırım :44:..Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin..

aynen öyle dediğin gibi benim doktorda sana denilenleri sölemişti bana sonra bu ilde araştırdık o gittiğim doktora baya bi şikayet var başka bi yere geçtik ultrason cihazındandamı kaynaklanıyo bilmiyorum ama bu gittiğim doktor kesemde hiç bi sorun olmadığını hatta yusyuvarlak olduğunu gösterdi hatta içindeki minişimi bile gördüm belli belirsiz çok ufak nerdeyse ağlayacaktık eşimle çok şükür bi sorunum yok ama şiddetli geçen bulantılarım hariç beni mahvediyor:1::nazar::emir_bebek:

Back