kesesi yamuk olup bebeğini kaybeden varmı kızlar nolur bişiler söyleyin :(((

ELLVAN

Bir şehzade birde mucizenin annesiyim
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
299
89
318
bulunduğum ilde doktor bulabilmek hatta bulupta sözüne güvenilecek neredeyse yok gibi özele gidiyoruz devletten farkı yok binbir afra binbir tafra ilgi alaka yok insana bi tepeden bakmalar falan,hastayı dinlemiyor bile geçen gebeliğimi devletin acil bölümünde öğrendim henüz değerim çok düşüktü 16,51 3 gün öncesinede gidip test yaptırmıştım ancak 0,17 çıkmıştı tabi eşimle biz 16,51 değerine sevinmekten uçmuştuk hemen özelde bi doktora gittik yol göstersin akıl versin diye bana ulturasonla baktı ben buna gebelik diyemem kist var sende minink minik dedi nasıl üzüldük ama yıkılacağız kistten dolayı o hormon salgılandı sandık 2gün sonra yine kan değerine bakalım dedi gittim değerim 2günde 296,88 olmuş gösterdik tamam gebe sayılabilirsin dedi başka bişi yok ne bi ilaç ne bi akıl gönderdi bizi gene.Eşim doktoru beğenmediği için 1hafta sonra yani dün başka bi doktora gittik diğerinin yaptığı değeri gösterdim hemen o hastaneyi doktoru kınadı bi testte ben yaptıracağım dedi ultrasonla baktı karnımdan bişi görünmedi zaten çok küçük görmemede imkan yok dedi bizde doğrudur dedik neyse kanımı verdim öğleden sonra oldu yanına gittik değerime baktı değerim 1000.00 çıktı kendisine sorduğum sizce ben bu değerle kaç haftalık gebeyim dedim bana dediği senin düşük tehliken var kesen yamuk dedi bende ona hani kesemi görmemiştiniz dedim yok gördüm tam yuvarlak değil çarşambaya kadar kanaman olursa gel yanıma olmazsa 2 hafta sonra gel kalp atışını dinlettiriyim dedi şaşırdım ne alaka benim kanamamı bırak lekelenmem bile olmuyo hani size verdiğim resmi dedi banede res,m vermedin dedim dur ozaman gel bidaha bakalım dedi minicik kese göründü ama öyle abartılacak kadar yamukluk göremesemde söyledikleri çok korkuttu beni şimdi sorum şu biraz uzun uzun anlattım kusura bakmayın ama benim dururmumda olupta bebeğini kaybeden varmı isterseniz resmi koyayım ama koymasını bilmiyorum anlatan birisi olursa onuda paylaşmak isteri sizle.

nolur başından böyle bişi geçen varsa bişiler söylesin

Hic bir sey olacagini sanmiyorum. kendini strese sokma. Benim her iki hamileligimde de kesem tam yuvarlak degil fasulye gibiydi ilk gordugumde. Zamanla bebegin suyu dolduracak zaten, sekil semal kimbilir neye donecek bebek oynadikca. Bos yere bebegini uzme, bazi doktorlar ya tecrubesiz ya da dangalak.

benim kesemde tam yuvarlak değildi fasulye gibiydi ultrasonda.ama dr.bana öyle şeyler sölemedi.düşük tehlikem falan yoktu.ilk defa senden duyuyorum bunu canım.hatta o zamnlar 2 dr.a gidiyordum öle bişey demediler.bu haftalara kadar geldik kızmla çok şükür.sen içini ferah tut. inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın miniğinin.yaa hiçmi başka dr yok etrafında gidebileceğin?ayrıca alttan bakılan ultrasonla kalp atışını 1hafta öncedn duyabiliyorsun.

insan caresiz olunca çok kötü oluyo hele bide doğunun ücrasındaysa vay haline memleketimede gidemiyorum yol uzun bişi olur diye öylece kala kaldım

burdaki devlet hastanesi vasat durumda diyorum ya özel bile böyle davranıyo gerisini sen düşün insana derdini bile anlattırmıyorlar benim kesem fasulye gibi değil tam yuvarlakta değil sönmüş balon gibi bi tarafı daha yuvarlak diger tarafı daha sivri gibi eşim veteriner benim ultrason okumasını biliyo anormal bişi olmadığını söylüyo ama insan resmi ağızdan düşer diye duyunca tedirgin oluyo

kesinlikle doğru söylüyorsun çok patavatsız oluyorlar kibirden ölecekler bide anlamadığım 4+6günlük kese karından bakılınca nasıl göründüğü arkadaşların yazılarını okudum hep 6. 7. haftada görünüyo diyorlar benimkinın ya haftasını tutturamadı yada salladı karıştırdı başka bi hastayla bozuntuya vermedi şuan değerim 1000.00 tam olarak kaç hafta olduğunu bilemiyorum

canim kandaki degerler her gebelikte ayni olmuyor, kisiden kisiye ayni zamanda bile yapilsa, yuzlerce hatta binlerce fark atabiliyor, degerlere bence pek takma, normal olan 2 gun sonraki degerin 2 ye katlanmasi, ve sende dahada fazla katlanmis gibi.

Adetin duzenli ise kac kaftalik hamile oldugun kolayca bulunur, 28. gunde bir ise son adet gununun ilk gununden hamile oldugun hesaplaniyor, ve kalp atisida 6-7. haftalarda gorukur, ama vajinal ultrasyon ile, karindan cok zor bunu tespit edebilmek, ayrica kese tam yuvarlak olacak diye birsey yok, benimkide yuvarlak degildi, ve hicbirsey olmadi sonucta.

Bilmiyorum bu doktorlara cok kiziyorum anlam veremiyorum neden bu sekilde yorumlar yapiyorlar, ama sanirim turk halkinin genelinde oldugu gibi doktorlardada karamsarlik hakim, yapamayiz edemeyiz mentalitesi var her alanda, yada en kotu ihtimale karsi hazirlamak istiyorlar bizi, ama anlamiyorlarki umudada ihtiyacimizin oldugunu, sakinlesmeye ve rahatlamaya.

Sen takma doktorun dediklerini, zaten hersey olacagina varir, ve senin zaten yapabilecegin birsey yok, hersey Allahin taktiri, sadece sakin ve rahat olmaya calis ve stresten uzak dur.

ben 35 günde bir adet oluyorum mesela sat 20kasım 2010 13aralıkta temasta bulunmuştuk 23 aralıktada değerim 16,51 çıkmıştı doktoruma sordum kaç haftalığım diye bana saçma sapan çarşambaya(bugünden için) düşüğün olacak dedi halbuki benim kahve rengi akıntım bile yokki ne düşüğü anlamadım düşmezse 2hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi saçma sapan ne mantıkla ne akılla söledi anlamadık ama şükür ben çok iyiyim kasıklarımda özellikle sağ tarafımda hafif kramplar dışında bişi yok üstelik ayrı ayrı 2 doktora ve özelde görünüyorum hepsi birbirinden tuhaf felaket tellalı mubarek hepsi

canım benim kesem 5 haftalıkken görüldü karından.benimki de yusyuvarlak değil fasulye tanesi gibi.her kese aynı olacak diye şart yok belki seninkinin yolk sacı belli olmaya başladığı içi yamuk görünüm vermiş olabilir.değerin iyi kafana takma.yurtdışında keseyi bile göstermiyorlar adama.doktorlar böyle maalesef.

çok şükür ya sizlerden moral buluyorum.sitede takip ettiğim kadarıyla yurt dışında bulunan arkadaşlar doktorlardan baya şikayetçiler acaba türk olduğumuz içinmi o şekilde davranıyorlar bilemiyorum

canım sen hiç canını sıkma herşeyin gayet güzel görünüyo. ne kanaman var ne lekelenmen...o kadar yeni hamileliği o nasıl görmüş karın ultrasonundan da kese hakkında yorum yapıyo öyle...ayrıca gördüyse bile anlattıggın seklı anladım bı tarafı şişik diğer ucu sivri,benim de doktorum karından bakarken iki farklı görüntü aldı. birinde görüntü aynı deiğin gibiydi ben de bu ne böyle yamuk dedim hatta o da güldü:) hayır o sadece ne taraftan goruntu aldıgımzla ilgili dedi, ve sonra aldıgı goruntude kese yusyuvarlaktı ve hatta bebiş de içinde kalbi atıyodu pıt pıt, o yüzden bırak sen o söylenenleri...biraz da kendini dinle vucudunu dinle, sen bi sorun hissediyo musun kendinde? muhtemelen hayır... o zaman hiç düşünme, kendine bebeğine iyi bak, bi sonrakı randevunu bekle, o doktorlar da cevaplarını alırlar böylece kalp atışlarını da gördüklerinde susarlar belki dimi:) çok çok tebrikler canım.

doğru söylüyorsun canım ya bende hiç bi kötü belirti yok kendimi çok ii hissediyorum zaten yarın tekrar başka bi doktora daha görüneceğim bakalım o ne dicek haberdar ederim

drlar 4-5 haftalığımı söylüyorlar ama kese görünmedi, ne zamandan beri kese görünüyor:26::26:_ cevaplayın lütfen

değerin çok normal sakın stres yapmaaa...
bende doğuda yaşıyorum görev nedeniylee...

drların cahiliğinden gebeliğim sonlandı malesefff...
hiç birşeyden anlamıyorlarr...

sen hangi ildesin bu arada??

drlar 4-5 haftalığımı söylüyorlar ama kese görünmedi, ne zamandan beri kese görünüyor:26::26:_ cevaplayın lütfen

walla kişiden kişiyemi değişiyo, doktordan doktoramı, yoksa cihazdan cihazamı bilmiyorum ama herkes bişi söylüyo benim elime verdiği ultrason kağıdında köşesinde hani minicik kaç haftalık kaç günlük olduğu yazıyorya benimkinde 4hafta6gün yazıyordu göbeğimden bakmıştı pazartesi günüydü

değerin çok normal sakın stres yapmaaa...
bende doğuda yaşıyorum görev nedeniylee...

drların cahiliğinden gebeliğim sonlandı malesefff...
hiç birşeyden anlamıyorlarr...

sen hangi ildesin bu arada??

ayy canım benim ya kıyamam manyak bunlar gerçekten ya Allah sabır versin ben Muş'tayım eşimin işi nedeniyle okadar saçma sapan teşhislerde bulunuyorlarki geldiğimizden beri düzgün biriyle karşılaşamadık eşimde alerjik astım varmış doktorun bize söylediği akciğerlerde sorun var dispansere gidin dedi bu kadarlar yani üstelik bunu diyen özzel bir hastanenin doktoru

ben de eşimin görevi nedeniyle istanbuldan siirtte geldim maleseff...
gerçekten tarif bile edemiyorum tanımlamayaa...
bana faranjit dediler 1 ay faranjit ilacı kullandımm..
geçmedi sonra başka bir ilde gittim meğerse toza alerjim varmış siirtte çok toz oldugu için alerjim azmışş..
ben 1 ay boşa faranjit antibiyokları falan kullandım düşün...

hamileliğimde de kanamayla dr a gittim kese bozuk değil birşey yok dediler eve gönderdiler..
ne öneriyorsunuz dedim hiç birşey günlük hayatına devam et dedi..
o ara bebeğin kalp atışları durmuş...
sonra ben 4 gün sonra şiddetli agrıyla gece 3 te dr gittim kalp atışları durmuş dedi az kalsın zehirleniyormuşum bebek 4 gün karnımda ölü yaşamışş..
uyuşturmadan kürtaj etti..
bide benim bebeğim 11 haftalıktı küçük değildii...

allah kimseyi bu gibi dr ların eline bırakmasınn...
ben hayatımda hiç devlet hastanesine gitmedimm...
bana bunları yapanda özel hastanedeki dr maleseff...

gerçi bunlara dr değil kasap demek daha mantıklı gibime geliyorr...

ben gebelik öncesi birtakım araştırmalar yaptırdım, ne olur ne olmaz diye.. benimde kesemde şekil bozukluğu ve duvar kalınlığı varmış. bir tane doktor 3 ay taşır bebeğini düşürürsün demişti.sonra ameliyat olman şart dediler. rahim filmi çektirdim, herseyi o filmle görmek mümkün..içim rahat şimdi.
benden sana tavsiye canım, bence iyi bir doktor bulabileceğin bir il de araştırma yaptırman..

bir kuyuya bir deli taş atar, çıkarmak için uğraşıp durursun.. bence en iyisi kendine gerçekten iyi bir doktor bulman canım..
allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…