Merhaba arkadaşlar, adetlerim cok duzensizdi hatta 6 ay once polikistik tanisina yakinsin dendi. 3,5 senelik evliyim 1 senedir korunmuyorum 7 Mayıs Salı günü idrarda pozitif sonuç aldım. Doktora bakıldım tabi keseyi göremedi. Kan testi yapıldı 212 çıktı. 2 gun sonra 2 katina çıkmıştı 430 Dün doktora gittim cok agrim vardi ve kahverengi suyumsu akinti geldi hemde keseyi görmek adına doktora gittim alttan baktı ufacık bir kese gördü doktor fakat yuvarlak olmadığını biraz daha düz bir yapıda olduğunu söyledi kesenin. Cok umutsuz konuştu resmen düşük yapmışım gibi. Yinede bir test yaptırıp hemen gel dedi. O 1 saati anlatamam kan sonucu beklerken. Her neyse kan sonucum çok iyi cikti 1667 hep 2 kat artmış. Sonucu çok beğendi gösterince belki kese yeni oluşuyorsa ondan yuvarlak arlal olmayabilir deyip progestan verdi. Zaten folik asit kullaniyordum ona da devam. Rapor verdi ise gitmiyorum 3 gün dinlenmemi hep yatmami bolca ceviz hurma yememi su içmemi istedi. Akintinin da yerlesmeden olduğunu soyledi. Perşembe tekrar kontrole gideceğim. Benim gibi kesesi şekilsiz olup sonradan düzelen arkadaşlar var mı? Çok erken öğrendiğim için doktorlar hiç garanti konuşmadı bu son durumda psikolojimi fena yaptı.