Kesenin Yuvarlak Olmaması Sorun mu?

Defne1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
8
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, adetlerim cok duzensizdi hatta 6 ay once polikistik tanisina yakinsin dendi. 3,5 senelik evliyim 1 senedir korunmuyorum 7 Mayıs Salı günü idrarda pozitif sonuç aldım. Doktora bakıldım tabi keseyi göremedi. Kan testi yapıldı 212 çıktı. 2 gun sonra 2 katina çıkmıştı 430 Dün doktora gittim cok agrim vardi ve kahverengi suyumsu akinti geldi hemde keseyi görmek adına doktora gittim alttan baktı ufacık bir kese gördü doktor fakat yuvarlak olmadığını biraz daha düz bir yapıda olduğunu söyledi kesenin. Cok umutsuz konuştu resmen düşük yapmışım gibi. Yinede bir test yaptırıp hemen gel dedi. O 1 saati anlatamam kan sonucu beklerken. Her neyse kan sonucum çok iyi cikti 1667 hep 2 kat artmış. Sonucu çok beğendi gösterince belki kese yeni oluşuyorsa ondan yuvarlak arlal olmayabilir deyip progestan verdi. Zaten folik asit kullaniyordum ona da devam. Rapor verdi ise gitmiyorum 3 gün dinlenmemi hep yatmami bolca ceviz hurma yememi su içmemi istedi. Akintinin da yerlesmeden olduğunu soyledi. Perşembe tekrar kontrole gideceğim. Benim gibi kesesi şekilsiz olup sonradan düzelen arkadaşlar var mı? Çok erken öğrendiğim için doktorlar hiç garanti konuşmadı bu son durumda psikolojimi fena yaptı.

Zaten hep doktorlar piskolojimizi bozuyor şahsen ben çok takan biriyim keşke öyle olmasaydım benim başıma öyle birşey gelmedi kese ile ilgili ama şöyle bir mantık geldi hamur yoguruyoruz o bile kabarma aşamasını 3 4 saate alıp oval oluyor daha yeni minik birşey sen beta hcg dikkate al birde 5 yada 6 haftalıkken git doktora

Benımki yuvarlak değildi .
Fasulya gibi uzuncaydı .
Doktorum hiç ktü bir yorum yapmadı

Benim başıma gelmedi ama bir arkadaşımın kesesi muz seklindeymis geç görümus kalp atışları geç duyulmuş şimdi 28 haftalik hamile gayet sağlıklı hayırla gelsin insAllah bebeğin kab değeri artış göstermiş canınızı sikmayin derim

Korkmaniza gerek yok benim bildiğim kese zaten yuvarlak olmaz onu kafanizdan atın ve yeni bir dr bulun ilk zamanlar kanama olmasını doktorlar normal buluyor ekstra bir durumunuz yoksa tüp bebek vs gibi genelde düşük olsa da müdahale etmezler .bence bugün hemen yeni bir dr a gidin . Benim arkadaşımın yumurtası catlamiyordu hamile kaldı tedaviyle ve doktor kese dağınık bulanık bu düşük olur dedi şuan bir buçuk yaşında tatlı sağlıklı bir meleği var.
İyi bir doktor bulun ille de özelde olmak zorunda değil ben devlette bir doktora gidiyorum riskli bir gebeligim var ve harika bir doktora sahibim . Tek olumsuz kelime etmez hamile psikolojisinden anlar . başka dr da gittim ama inanılmaz iç karartıcı şeyler söylediler. Şimdi duyduğum hiç bir olumsuzluğu umursamiyorum . Eğer doktorum üstesinden gelemeyecegi bir durum olsa bana söylerdi diyorum ve tabiki Rabbime sığınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…