• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin yeterince büyümemesi

fluffy

💬
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
176
172
23
Merhaba kızlar,
Geçen hafta pazartesi günü keseyi gördük boyu 5mm idi.
Bugün ikinci kontrolüme gittim, doktor keseyi defalarca ölçüp 9mm olduğunu ve bunun yetersiz bir gelişme olduğunu söyledi. Beklediği değer 11-13mm arasında bir değermiş. Şu an sınırda olduğumu ve kanamam olursa hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Haftaya tekrar gözlemlemek için beni muayeneye çağırdı. Açıkçası pek olumlu konuşmadı ve ben şok olmuş bir şekilde odadan ayrıldım. Biliyorum canı veren Allah alan Allah ama o kadar üzgünüm ki anlatmam. Aranızda böyle bir durumla karşılaşıp sonradan büyüyen, sağlıklı bir bebişe kavuşan var mı acaba? Endişelenmek için çok mu erken?

Son düzenleme:
Bnımde 2 tane kaybım var gelişmeye kese oluyo hep genetik testler temiz çıktı siz naptınız acaba

ben ne yazık ki bebeğimi kaybettim.daha doğrusu boş bir keseydi bebek ortada yoktu. kürtaj operasyonu geçirdim. atlatamadım bir türlü. çok üzülüyorum. sizin iki tane kaybınız varmış çok üzüldüm. inşallah yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz. ben üç ay kadar ara vereceğim sonra hazır hissedersem tekrar deneyeceğim. aynı şey ile karşılaşmaktan çok korkuyorum. bir de operasyondan sonra sağ yumurtalıkta 5cm kist oluştu, doktorum değişen hormonlar sebep olmuştur dedi, bir sonraki adette durumu belli olacak. sizin böyle bir probleminiz oldu mu acaba?

Back