Kızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesenin yanında Kanama alanı görüldü acill
- Konu Sahibi merbur35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2023
- 1.262
- 899
- 43
- 28 Temmuz 2023
- 249
- 109
- 23
Ay o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktımKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Herhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldüAy o bende de görüldü 12 . Haftaya kadar devam etti ve kese büyüdükçe kayboldu bana da progestan verdi ama bana iyi gelmedi sürekli baygınlık geçirdim ve bıraktım
- 28 Temmuz 2023
- 249
- 109
- 23
Hayır canm bnm bebeğim şuan 6 aylik doğuma az kaldı o yüzden tedirgin olma bol bol dinlen fazla ağır iş yapma yeterliHerhangi bir sorun yaşamadınızmı ? Bana fitil verdi sanırım ağızdan olan progestan ilacı bulantı vs yan etkileri çokmuş .benimde kanamam yok ama kesenin yanında kanama alanı görüldü
- 27 Ekim 2023
- 1.262
- 899
- 43
Aynı progestan ağızdan da alınıyor vajinal de alınıyor, ağızdan mide ağrısı yanması yapıyor, direkt vajinel kullanmak daha az yan etkili, ama kullanınca bı süre uzan hemen çıkmasın güzelce işini yapsın, geçer inşallah üzülecek bı durum yok, stres daha kotulestirir rahat ol biraz ki bebisin rahatça gelisebilsin
Çok teşekkür ederim canım bol bol dinleniyorum iAynı progestan ağızdan da alınıyor vajinal de alınıyor, ağızdan mide ağrısı yanması yapıyor, direkt vajinel kullanmak daha az yan etkili, ama kullanınca bı süre uzan hemen çıkmasın güzelce işini yapsın, geçer inşallah üzülecek bı durum yok, stres daha kotulestirir rahat ol biraz ki bebisin rahatça gelisebilsin
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
Kese boyutunuzu kaç mm ölçtü acaba hekiminizKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
İlk yüklediğiniz ultrasonun kenarında yazarKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Merhaba 0.52 cm yazıyorKese boyutunuzu kaç mm ölçtü acaba hekiminiz
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
Beta HCG tarihlerimiz birbirine o kadar yakın ki ve şu an kesenin boyutu benimki ile aynı ben de bugün doktordaydım evet kesenin etrafında bir kanama alanı gördüyse hekiminiz bununla ilgili önlemde aldırmış içiniz rahat tutun İnşallah sağlıklı sıhhatli ilerlerMerhaba 0.52 cm yazıyor
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
Güzel bol bol dinlenin progesteron ilacınızı kullanın ağır iş yapmayın hatta normal iş bile yapmayabilirsiniz bu süreçte sizi kontrole çağırmıştır zaten İnşallah o zaman kanama alanının yok olduğunu görürsünüz birçok gebelikte bu görülüyor evet biraz endişe edilecek bir durum ama bunu yaşayıp çok sağlıklı bebeklere dünyaya getiren binlerce kadın var sizin de inşallah en kısa zamanda geçecektirMerhaba 0.52 cm yazıyor
Çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz o kadar iyi geldi ki inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımızaGüzel bol bol dinlenin progesteron ilacınızı kullanın ağır iş yapmayın hatta normal iş bile yapmayabilirsiniz bu süreçte sizi kontrole çağırmıştır zaten İnşallah o zaman kanama alanının yok olduğunu görürsünüz birçok gebelikte bu görülüyor evet biraz endişe edilecek bir durum ama bunu yaşayıp çok sağlıklı bebeklere dünyaya getiren binlerce kadın var sizin de inşallah en kısa zamanda geçecektir
- 19 Ocak 2016
- 1.857
- 1.429
- 133
- 29
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeniz o kadar iyi geldi ki inşallah sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza
Merhaba durumunuz nedir şuan.Merhaba 0.52 cm yazıyor
Merhaba durumunuz nedir şuan.Merhaba 0.52 cm yazıyor
Merhaba bende 5+4 şuan. Dün kanama oldum kahverengi , doktor kesemi gördü alttaki fotoğrafta. Kanama alanı var dedi düşük riski var tabi dedi duphaston verdi. Şuan sürekli yatıyorum. Baya kanamam azaldı fakat içimdeki korkuyu hala aşamadım . 1 yıl öncede düşük yaptım kanama oldum durdu tekrar geri başladı. Sizde durum nedir.İnşallah canım benim
Eklentiler
Merhaba benden bir kanama leke vs gelmedi sabah-akşam fitil kullanmaya devam ediyorum cuma günü kontrole gideceğim umarım bir sıkıntı yokturMerhaba durumunuz nedir şuan.
Merhaba bende 5+4 şuan. Dün kanama oldum kahverengi , doktor kesemi gördü alttaki fotoğrafta. Kanama alanı var dedi düşük riski var tabi dedi duphaston verdi. Şuan sürekli yatıyorum. Baya kanamam azaldı fakat içimdeki korkuyu hala aşamadım . 1 yıl öncede düşük yaptım kanama oldum durdu tekrar geri başladı. Sizde durum nedir.
- 30 Ağustos 2023
- 53
- 51
- 8
Merhaba 6+5 teyim dün hiçbşr belirti yokken wc de iç çamaşırımda pembe kan gördüm hemen acile gittik kadın doğum vaginal baktıkar evet ama kanama değil lekelenme dediler ve kanama alanı görmedik dediler progestan fitil verip gönderdiler sonra için dahat etmedi benim hemen özel doktora gittim ve kanama alanı gördü kesene de şekilsiz dedi progestana devam edecekmişim ve evde yatmamı söyledi dinlen dedi canını sıkma hani herkes de olabiliyorKızlar selam 5+2 hamileyim bugun doktor ultrasonla keseyi gördü yanında kanama alanı vae prosgesteron fitil verdi başına böyle bir durum gelen varmı acaba korktum biraz
Teşekkür ederim canım sanada cok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir bugünde doktorum boş gebelik olabilir dedi kalp atışı duymadı embriyo oluşmamış 4 gün sonra tekrar çağırdı bu doktor benim psikolojimi bozdu yolk sac fln var ama yarın başka doktora gideceğim bakalımMerhaba 6+5 teyim dün hiçbşr belirti yokken wc de iç çamaşırımda pembe kan gördüm hemen acile gittik kadın doğum vaginal baktıkar evet ama kanama değil lekelenme dediler ve kanama alanı görmedik dediler progestan fitil verip gönderdiler sonra için dahat etmedi benim hemen özel doktora gittim ve kanama alanı gördü kesene de şekilsiz dedi progestana devam edecekmişim ve evde yatmamı söyledi dinlen dedi canını sıkma hani herkes de olabiliyor
Eklentiler
- 30 Ağustos 2023
- 53
- 51
- 8
Sağol Cnm bence 5 hafta için kalp atışı erken gönlünü ferah tut beni 6 haftaya kadar beklettiler kese görünmesi için ya da belki seninki geç döllenmedir vs ve bir doktorun sözüne güvenme mutlaka başka doktora git eğer öyleyse de vardır bir hayır bu arada içi ferahlat dinlen bol bolTeşekkür ederim canım sanada cok geçmiş olsun inşallah herşey düzelir bugünde doktorum boş gebelik olabilir dedi kalp atışı duymadı embriyo oluşmamış 4 gün sonra tekrar çağırdı bu doktor benim psikolojimi bozdu yolk sac fln var ama yarın başka doktora gideceğim bakalım