Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kız.7+2haftalik kesenin şekline gore sizce cinsiyeti nedir anlayan arkdaslar lütfen yardimci olurmusunuz ? Bu arada rahimden bakıldı usgle .
Anlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansıma kızın kese yuvarlakti soldaydı oglaninki sağda onumkide fasulye tarzı buna benziyor bakalim ne çıkacak cok merak ediyorum yaBence erkek kuzum ❤
Bunlarda oğlanla kızın keseleri hala hepsini özenle saklarımAnlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansıma kızın kese yuvarlakti soldaydı oglaninki sağda onumkide fasulye tarzı buna benziyor bakalim ne çıkacak cok merak ediyorum ya
Erkek kesesi7+2haftalik kesenin şekline gore sizce cinsiyeti nedir anlayan arkdaslar lütfen yardimci olurmusunuz ? Bu arada rahimden bakıldı usgle .
Tsk ederim yorumunuz icin bende oğlumun kesesine benzettim yukariyada attim resim malum bende bir kiz bir oglan olunca bu3. Bebis 2.usg resimide varErkek kesesi
Rica ederim aynen erkek kesesi muz seklinde uzunlamasna oluyor... sizde ikiside varmis zaten sağlikla dogsun insallah bebeginizTsk ederim yorumunuz icin bende oğlumun kesesine benzettim yukariyada attim resim malum bende bir kiz bir oglan olunca bu3. Bebis 2.usg resimide var
Sagolun cok tsk ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ilginiz icin cok tsk ederimRica ederim aynen erkek kesesi muz seklinde uzunlamasna oluyor... sizde ikiside varmis zaten sağlikla dogsun insallah bebeginiz
Canım kesin diyemem ama tahmin ediyorum gönderebilirsinAnlıyor musun canım bir kizim var birde oglum buda ne çıkarsa şansıma kızın kese yuvarlakti soldaydı oglaninki sağda onumkide fasulye tarzı buna benziyor bakalim ne çıkacak cok merak ediyorum ya
Bilen anlayan fındık fıstıklar niredeHanımlar kesenin şekline göre sizce kız mı erkek mi
Yoklar saklanmışlarBilen anlayan fındık fıstıklar nirede
Canım kesin diyemem ama tahmin ediyorum gönderebilirsin