- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
doktor bana 5+2 haftalık dedi ama sanıyorum yanlış hesapladı benim son adet tarihimin ilk gününden hesapladığımda 4+4 çıkıyor. normal usg ile görünmemesi normalir o zaman diye düşünüyorum. arkadaşlar sizde fikir verirmisiniz lütfen ?
eğer sata göre dediğin gibiyse görünmemesi çok normal...erken ya da geç döllenme de olsa ilk 3 aydan sonra genelde bebek gelişimi sat a uyumlu hale geliyor...benim başta 1 hafta gerideydi şimdi tam sata göre....doğumlar bile sata göre oluyor genellikle...bu haftalar çok erken az daha sabredin arkadaşlar çok yakında güzel haberler alacaksınız inşallah....
slm canım benim yaa...kısmetse yarın dr.gidiyom tatlım inşallah görürüm bebeği.azizecim arkadaşım neden kafanı taktın bu kadar stres yapma ne olur hayırlısıyla görceksin tabi bebişini merak etme üzülme ne olur.
ben 6. haftada keseyi gördüm 8. haftada bebişimi gördüm sabırlı ol azcık tatlım. biliyorum insan çok meraklanıyo ama sakin olursan daha kolay geçer bu günler tamammı tatlım.
arkadaşlar çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük...
6+5 günlük ken.
gözün aydın aydın canım...darısı bahar1in başına:)
benim 4+5'te minicik kesem gözükmüştü vajinal ultrasonla baktı.doktor 1 gün önce gelseydin göremezdik dedi.10 gün ya da 2 hafta sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk.sen de görürsün merak etme.sat tarihinden emin olun herşey ona göre hesaplanıyo çünkü.