kesenin içinde bebeklerinizi kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar?

eğer sata göre dediğin gibiyse görünmemesi çok normal...erken ya da geç döllenme de olsa ilk 3 aydan sonra genelde bebek gelişimi sat a uyumlu hale geliyor...benim başta 1 hafta gerideydi şimdi tam sata göre....doğumlar bile sata göre oluyor genellikle...bu haftalar çok erken az daha sabredin arkadaşlar çok yakında güzel haberler alacaksınız inşallah....

canım verdiğin fikirler için teşekkür ederim. satın ilk gününden hesapladığımda böyle çıkıyor. bende bayağı telaşlanmıştım. doktor perşembe günü tekrar çağırdı o zaman görünür mü acaba perşembe günü tam 5 haftalık oluyor çünkü

benim 4+5'te minicik kesem gözükmüştü vajinal ultrasonla baktı.doktor 1 gün önce gelseydin göremezdik dedi.10 gün ya da 2 hafta sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk.sen de görürsün merak etme.sat tarihinden emin olun herşey ona göre hesaplanıyo çünkü.

slm canım benim yaa...kısmetse yarın dr.gidiyom tatlım inşallah görürüm bebeği.

6.haftada vajinal ultrasonla gördük bebeğimizin kalp atışını.. ama göremessende telaşlanma 9.haftada bile gören var..

arkadaşlar çok şükür bebeği ve kalp atışını gördük...
6+5 günlük ken.

gözün aydın aydın canım...darısı bahar1in başına:)

azize1 canım tebrik ederim. senin adına çok sevindim. vajinal yoldan mı yoksa normal ultrason ile mi gördünüz.

SnowWhiteQuee güzel dileklerin için de sana da çok teşekkür ederim.

benimde bugün 6+5 ben dün doktora göründüm bebeği normal ultrason ile gördük ama çok zorlandık. kalp atışları yine yoktu. haftaya tekrar gideceğim. inşallah o zamanda kalp atışlarını dinlerim.

savgilerimle

bahar1 vajinal ugs ile gördük canım. karnımdanda baktı ve görüldü ama ben istedim daha net görmek vajinadan çok net ve büyük gözüküyo çok harika bi duygu.
allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

canım bizde 7. haftada gördük bebeği sende görürsün inşallah 1 hafta sonra felan

Benım ya 5 ya 4 haftalıktı dr alttan baktı kese vardı 4 hafta sonra tekrar gelın dedı gıttık kalbı atıyordu benım dr cok ıyı bır dr bana sadece relax sakın ol dıyor turkıyedekı gıbı 2 hafta sonra gel demıyorlar eger hersey yolundaysa sorun yoksa 1 ay sonra heray alttan bakıyor dr herseyını gorebılıyor sanırım makınelerıde degısık

arkadaşlar merhaba doktorlarınız size bebeğinizin boyutunu söyledi mi ve kaç haftalıkken ne kadardı bana bu konuda bilgi vermeniz mümkün mü bana 6+4 haftalıkken 1,5 mm olduğunu söyledi internette 7 haftada 14 mm olabileceği yazıyor ters giden birşeyler olabilir mi acaba doktorumu aradım normal olduğunu söyledi.kafam çok karıştı yardımlarınızı rica ediyorum.

ben hamile degilim ama merak ettmi; sat tarihi nedir?
son reglin tarihi mi?

herkese çok selamlar,,ben 6 haftalık hamileyim,,folik asit folbiol kulaanıyorum günde 1 tane, bazıları günde 2 hatta 3 tane kulaanıyomuş, dr.um bir tane verdi bana sizler kaç tane kulanıyosunuz?cevap verenlere şimdiden çok teşkkür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…