• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin haftasıyla uyumsuzluğu

esn1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 5 Kasım ben doktara 14 kasımda gittim muayeneye etti ve keseyi gördü ama geç döllenme olmuş muhtemelen dedi 4+4 günlük dedi kese ölçümü 0.299cm dedi ve bugün 24 aralıkta gittim vajinal muayene etti ama kesenin istediği gibi büyümediğini dedi ölçtüğünde kese 1.01cm dedi bebeği görmek için kesenin büyümesi lazım dedi 2 hafta sonra gel bir daha bakalım büyümezse boş gebeliktir dedi bu durumu yaşayanlar var bir umut dünyası rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤲🤲

Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 5 Kasım ben doktara 14 kasımda gittim muayeneye etti ve keseyi gördü ama geç döllenme olmuş muhtemelen dedi 4+4 günlük dedi kese ölçümü 0.299cm dedi ve bugün 24 aralıkta gittim vajinal muayene etti ama kesenin istediği gibi büyümediğini dedi ölçtüğünde kese 1.01cm dedi bebeği görmek için kesenin büyümesi lazım dedi 2 hafta sonra gel bir daha bakalım büyümezse boş gebeliktir dedi bu durumu yaşayanlar var bir umut dünyası rabbim herkesin yardımcısı olsun 🤲🤲
Günde bir milim büyüse 10 günde 10 mm yapar. 2 mm kadar küçük kalmıs ama sonradan toparlayabileceği kadar bir miktar. Benimki de 2-3 mm kücük kalmıstı. Doktor toparlayabilir demişti o zaman. Ama tabi benimki toparlamadı o yüzden takibinizi aksatmayın

İnşallah toparlar canım ya umudumu kaybetmek istemiyorum ama hiç ümidim yok ultrason fotoğrafları var bebek görünüyor mu onu da bilmiyorum görünmüyor daha dedi ama

Eklentiler

• IMG_0717.jpeg
    IMG_0717.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0718.jpeg
    IMG_0718.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 17
Gec döllenme filan bisey dedi mi 7+1 yazıyor kağıtta ama boyutuna göre 6. Hafta gibi.
Evet öyle dedi geç döllenme muhtemelen dedi adetimde dengesiz zaten 6 haftalık gözükmesi gerekiyor zaten ilk muayenesinde 4 haftalık muhtemelen dedi ama kese istediğimiz gibi bir büyüklük değil bebeğide o yüzden göremiyorum 2 hafta sonra tekrar bakalım eğer gelişmezse boş gebelik deriz alırız dedi

Bence sabırlı olun 2 haftadan önce ne desek bos. Toparlayacak diye düsünün bir de bol su için. Havuc yiyin her gün kese gelisimi içim

Back
X