Kesenin gebelik haftasına göre yeterli gelişmemesi

SareHumaNur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
89
74
3
Kızlar yeni hamilelerdenim bilen bilir belki. Dün doktora gittim 6 haftalık kesenin boyutu en az 10 suan 15 20 mm olması gerektigini benimkinin 8mm olduğunu söyledi. Haftaya tekrar bakacak gelişiyo mu diye gelismiyosa müdahale gerekebilir dedi çok korkuyorum :( Ne yapsam gelişir neler gelişmesinde etkili ne yapıp yapmamaliyim ? Benimle ayni şeyi yaşayan veya bu durum hakkında bilgisi olan varmı ? Gelişir mi sizce haftaya

Buna senin yapabileceğin pek bir şey yok beslenmene dikkat et inşallah hayırlısıyla gelişir ve görürsün bebişini :dua:

Kızlar yeni hamilelerdenim bilen bilir belki. Dün doktora gittim 6 haftalık kesenin boyutu en az 10 suan 15 20 mm olması gerektigini benimkinin 8mm olduğunu söyledi. Haftaya tekrar bakacak gelişiyo mu diye gelismiyosa müdahale gerekebilir dedi çok korkuyorum :KK43: Ne yapsam gelişir neler gelişmesinde etkili ne yapıp yapmamaliyim ? Benimle ayni şeyi yaşayan veya bu durum hakkında bilgisi olan varmı ? Gelişir mi sizce haftaya
Belki geç döllenme durumu vardır. Kendinizi çok yormayın sabır ve dua ile bekleyin. Yapılacak başka birşey Yok maalesef

Belki geç döllenme durumu vardır. Kendinizi çok yormayın sabır ve dua ile bekleyin. Yapılacak başka birşey Yok maalesef
Aslında doktorum ne zaman tuttuğunu tahmin ediyo çünkü polikistikoverim var klomen catlatma ignesiyle hamile kaldım ilişki zamanını doktor söylemişti ama inşallah hayırlısı. Biyerde okumuştum ilk ayda geç ve yavas gelişip sonra hızlı gelişen bebekleri inşallah öyle olacaktır

Kızlar yeni hamilelerdenim bilen bilir belki. Dün doktora gittim 6 haftalık kesenin boyutu en az 10 suan 15 20 mm olması gerektigini benimkinin 8mm olduğunu söyledi. Haftaya tekrar bakacak gelişiyo mu diye gelismiyosa müdahale gerekebilir dedi çok korkuyorum :KK43: Ne yapsam gelişir neler gelişmesinde etkili ne yapıp yapmamaliyim ? Benimle ayni şeyi yaşayan veya bu durum hakkında bilgisi olan varmı ? Gelişir mi sizce haftaya
Bendede aynı durum söz konusu,sizin sonuç ne oldu acaba?

Back
X