kesenin boyutu ile sat uymuyor gelişme olur mu sizcede

Firdevsfhm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
343
98
18
hanımlar sat a göre 6+4 fakat dün doktor ultrasonda ölçtüğünde kesti çok küçük bak sen de görüyorsun dedi ultrasondaki ölçü 5+3'tü
haftaya bir hafta sonra tekrar gel tekrardan bakalım dedi eğer olmazsa kesin kürtaj derim dedi
sadece karından baktığı için kalp atış falan zaten duyulmadı
haftaya tekrardan karından bakacak olmazsa vajinalden bakacak orada da olmazsa yine kürtaj dedi
acaba düzelir mi boyutu 6.5 mm ultrasound

hanımlar sat a göre 6+4 fakat dün doktor ultrasonda ölçtüğünde kesti çok küçük bak sen de görüyorsun dedi ultrasondaki ölçü 5+3'tü
haftaya bir hafta sonra tekrar gel tekrardan bakalım dedi eğer olmazsa kesin kürtaj derim dedi
haftaya tekrardan karından bakacak olmazsa vajinalden bakacak orada da olmazsa yine kürtaj dedi
Yani bir hafta fazla yada az pek sorun olmaz. Bende de aynı durum olmuştu geç döllenme olabilir demişti doktorum. Ki çoğu kişide olabiliyor bu vajinal baksa bence görebilirdi. Ama haftaya baktığında yine kürtaj falan derse mutlaka başka doktora gözükün tek doktorla sınırlı kalmayın asla çünkü makine vs bişeyler farkedebiliyor

Haftasının net 6 + oldugundan emin misiniz? İlk kontrol ne zamandı hıc buyumedıgını mı gordu yoksa direk daha ılk kontrolde duser bu moduna mi girdi? Gebelık testınde ılk pozıtıf ne zaman cıktı mesela. Bence haftaya baska doktora git sen buna hıc gıtmeden .

Yani bir hafta fazla yada az pek sorun olmaz. Bende de aynı durum olmuştu geç döllenme olabilir demişti doktorum. Ki çoğu kişide olabiliyor bu vajinal baksa bence görebilirdi. Ama haftaya baktığında yine kürtaj falan derse mutlaka başka doktora gözükün tek doktorla sınırlı kalmayın asla çünkü makine vs bişeyler farkedebiliyor
yaa inşallah oyleirr sağlıklı olsunda
sizin kesienin kaç mm di

Haftasının net 6 + oldugundan emin misiniz? İlk kontrol ne zamandı hıc buyumedıgını mı gordu yoksa direk daha ılk kontrolde duser bu moduna mi girdi? Gebelık testınde ılk pozıtıf ne zaman cıktı mesela. Bence haftaya baska doktora git sen buna hıc gıtmeden .
takvime göre ve hatta doktorun son adet tarihimi söylediğim ve kendisinin hesapladigina göre 7 haftanın tan içinde 7+0 yazıyor kağıtta hatta ama telelfin uygulaması son adet tarihime göre bugün 6+4 diyor
ilk muayenemdi hatta daha geç gidecektim ama hafif kanama olunca gittim doktor kanamayı dikkate bile almadı
gebelikte testinde ilk pozitif 6 Nisan'da gördüm silik ama tam adet olmam gereken günde yani

Haftasının net 6 + oldugundan emin misiniz? İlk kontrol ne zamandı hıc buyumedıgını mı gordu yoksa direk daha ılk kontrolde duser bu moduna mi girdi? Gebelık testınde ılk pozıtıf ne zaman cıktı mesela. Bence haftaya baska doktora git sen buna hıc gıtmeden

En iyisi bir kaç doktor görüşü almak önemli
açıkçası bana da normal geldi 1 hafta ama bilmiyorum ki

bana da ilk gebeligimde öyle demişlerdi 8. haftaya kadar bekledi doktor garanti olsun diye kalp atısı gelişme olmayınca aldılar. ama bir hafta önden ya da geriden gidebiliyor ya

burada okuduğum kadariyla genellikle böyle olanlar sonuç hep kürtaj olmuş :/
Öyle oldu diye sizde öyle olacak değilsiniz bende kürtaj oldum ama doktorum kesinlikle o durumla alakası olmadığını söyledi geç döllenme olabilir dedi. Yani kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayın burada böyle olup sağlıklı doğuranda var aklınıza takmayın böyle kötü kötü iyi düşünün iyi olsun

büyüdü ama çok az yine de doktor beklemekten zarar gelmez dedi düşecekse zaten düşer biz bekleyelim dedi 8+0 da artık kalp kese yolk hiçbişi olmayınca kurtaj oldum ama sonra korunma yasagından sonra hemen tekrar hamile kaldım
ya maşallah
kendiniz de peki belirti hissettiniz mi geçti mi gebelik belirtileriniz hani

burada okuduğum kadariyla genellikle böyle olanlar sonuç hep kürtaj olmuş :/
kötü düşünme kendini strese sokma hiç bazen genetik olarak saglıklı olmayan gebeliklerde olurmus böyle bide hamile kalabildigini ve esinin de saglıklı oldugunu gösteriyo bu durum. ki o bile kesin degil belki de geç döllenme benim arkadasım 7+3 de duydu kalbini bebegin şuan 6 yaşında oğlu

ya maşallah
kendiniz de peki belirti hissettiniz mi geçti mi gebelik belirtileriniz hani
kürtajın hemen sonrasında gögüs hassasiyetim hemen gecti onun dısında bi belirtim yoktu valla gecikme vardı o kadar. bende belirtiler bu gebeligimde 8. haftanın ortasında bulantı kusmayla başladı

kötü düşünme kendini strese sokma hiç bazen genetik olarak saglıklı olmayan gebeliklerde olurmus böyle bide hamile kalabildigini ve esinin de saglıklı oldugunu gösteriyo bu durum. ki o bile kesin degil belki de geç döllenme benim arkadasım 7+3 de duydu kalbini bebegin şuan 6 yaşında oğlu
inşallah
keske diyorum vijinal baksaydi ya
bide şey olmuştu ilk tam adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım onda bile silik çıkmıştı çizgi normalde köyü olmasi gerekiyor diye biliyorum belki de o yüzden kese küçük görünmüştür yeni olabilir hatta yerleşme kanamam bile 6 Nisan da idi

inşallah
keske diyorum vijinal baksaydi ya
bide şey olmuştu ilk tam adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım onda bile silik çıkmıştı çizgi normalde köyü olmasi gerekiyor diye biliyorum belki de o yüzden kese küçük görünmüştür yeni olabilir hatta yerleşme kanamam bile 6 Nisan da idi
acele etme sakin kalmaya calıs ben ilkinde bunları yaşayınca 2. de cok geç gittim doktora görüp baglanmamak için test bile yapmadım ilk beta testim kan o da 1000 2000 falandı, sakin kal hayırlısı diye dua et istersen başka bi doktora git 2. görüş al

Back
X