kesenin arkasında kanama düşük tehdidi

Enisa-

Kızım ^"Oğlum^"Süpriss Yumurtam^":)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
113
31
selam arkadaşlar 8+5 hftalık hamıleyım hamılelıgım ılk gunlerınden ıtıbaren dıkkat edıyorum hep yatıyordum iş guc yapma olayımda yoktu tansıyonum dustugu ıcın gecen hafta hafıf kahve rengı bır lekem geldı
doktor progestan - dıye bır hap verdı kullanalım dedı 1tane kullandım yan etkı yaptı
dun gıttıım tekrar bebegın kesesının arka tarafında kanama olusmus dedı dusuk tehlıkesı var dedı
bu defa ıgnesını verdı emın olmak ıcın 2 doktora gıdıyorum 1 özel 1 devlet hastanesı özel hastanedeki birşey olmaz kanaman olursa gel ılacın faydası olmaz dıyor
devlet hastanesı tedbırımızı alalım dıyor kafam cok karısık bu sorunu yasayanlarınız olduysa d-fıkır verırmısınız cok uzuluyorum bebegımde hıc bır sorun yok çok şukur gelısımı ve kalp atımı muazzammıs
ama yınede kafam takıldı

yenı oldugum ıcın 2 yere konu açtım bu tarz konular nereye yazılıyor bilemedim

Benim yasadigim seyler 6.haftamda kanamam oldu.daha kese yeni olusuyodu bebek bile yoktu.Allah nasip etti bigunlere geldim.sana tavsiyem progestanin ignesini yada ilavini artik hangi hastanede devam edeceksen mutlaka kullan.kanaman durana kadar sicak banyo yapma hatta banyolarinin gunlerimi uzat.ben 2ay kanamadan yattim .eger o karnindaki yavrucak saglikliysa Rabbim sana bagislar ama bir doktoru sec ve ne derse onuyap.bana hic igne yapilmadi ilac ictim 3ay

Teşekkür ederim tavsiyeniz için benim kanamam yok sadece haftada 1defa çok az kahve rengi leke ama sancılarım sıklaştııı ve kendını kötü hissetmeye başladım çarpıntııı gibi

mislina ben de 6. haftada ki kere kahverengi leke ile hastaneye koştum doktorum progestan verdi. ama vajinal fitil olarak kullan dedi. içince yan etkisi çok oluyo,kafanı kaldıramıyosun. kanaman olursa acile gel,ben doğumhanede nöbetçiyim dedi. kanamam olmadı çok şükür. ertesi hafta kontrole gittiğimde ultrasondan baktı,o kanama geçmiş dedi. hangi kanama dedim. kesenin arkasında kanama vardı geçen hafta dedi ama bana söylememiş nedense!!! şu anda bir sorun yok herşey normal dedi çok şükür. 3 hafta geçti bunun üzerinden. ben hala kullanıyorum progestanı sabah akşam fitil olarak. leke de olmadı çok şükür ki

Bu beni rahatlattııı çok sağol İnan hastaneden yeni geldim kolumda serum var iğne yan etki yaptı ölüyorum sandım ama ilacında kullanmam gerekmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…