Ya ciddimiCnm öyle bakıp stres yapma belki normaldır
Bide bebiş gözükmüş kurban olduğum
Belki bi bebek daha oluştu o da keseye benziyor cunki
Kız şaka mı yapiyon kız orda yaYa ciddimimerde ben goremıyommmmm
Ya doktor göremedim dedi ama nerde bende goremıyomKız şaka mı yapiyon kız orda ya
Bana bebek var orda çizgi çekmiş doktorYa doktor göremedim dedi ama nerde bende goremıyom
O kese çizgisi değil miBana bebek var orda çizgi çekmiş doktor
Şuanda bebek var amaO kese çizgisi değil mi
İki tane artı olan yeri çizgi diyorsan Bebek kesesiymiş o ama Bebek göremedim diyor doktorŞuanda bebek var ama
İki çizgi olur biri kese çizgisi dr onu çizer diğeri bebek çizgisi ben bugün daha iyi fark ettim bende varİki tane artı olan yeri çizgi diyorsan Bebek kesesiymiş o ama Bebek göremedim diyor doktor
Anldm ama benim her iki çocukta vardı yınede hayırlısıyla gelsin cnmİki tane artı olan yeri çizgi diyorsan Bebek kesesiymiş o ama Bebek göremedim diyor doktor
Sağol canımAnldm ama benim her iki çocukta vardı yınede hayırlısıyla gelsin cnm
Benımkinde varmı baktın mıİki çizgi olur biri kese çizgisi dr onu çizer diğeri bebek çizgisi ben bugün daha iyi fark ettim bende var
Sanki nokta kadar küçük bişey kesenin içinde gibiBenımkinde varmı baktın mı
Demet boyacıya mı gidiyorsunuz bakarken hastane dikkatimi çektiKızlar kesenin sol altında birşey var lütfen anlayan yazabilirmi
İlk duydum Hakan Demirel’e gıdıyorum sizde mı KocaeliDemet boyacıya mı gidiyorsunuz bakarken hastane dikkatimi çekti
Bence bişey yok.
Usg nin dalgalanması yüzünden foto öyle alınmış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?