Kesem ne zaman görülür kızlar

Bende 12 mayısta oldum 17 mayısta yumurtladım 30 mayısta kanda ögrendim .
Bence biraz daha bekle bakalım benim ilk belirtim kızımdaki gibi gögüslerim oldu.belki geç yumurtladın korunmuyorsanız ihtimal var elbet :KK70:

Cok dikkatli korunmuyoruz diyeyim ama pcos oldugu icin bu kadar kolay hamile kalırsam şaşiririm tabi... Hayirlisi olsun bakalım. Bende gecen ay butun belirtiler olmustu ama adet oldum bu ay sadece kasık agrisi var ama adet belirtisi de olabilir tabi

Cok dikkatli korunmuyoruz diyeyim ama pcos oldugu icin bu kadar kolay hamile kalırsam şaşiririm tabi... Hayirlisi olsun bakalım. Bende gecen ay butun belirtiler olmustu ama adet oldum bu ay sadece kasık agrisi var ama adet belirtisi de olabilir tabi
Bende pkoyum inofolic combi içtim 2.ayımda gebeyim allahın izni ile sorunsuz görürüm inşallah pko çok engel degilmiş yani :) 1.5 sene bekledim tabide ay test yaparsan banada haber et belki vardır beraber bekleriz şubat annesi diye

Amin canım inşallah kavuşuruz meleklerimize yok benim 2.ci olucak kızım var 2 yaşında kardeş geliyor sizin ilk i
bnm de 2. oglum var 2 yasinda bde aralk 6snda dsuk te yapmstm korkydm kalmm dye ama 4 adetten snra ksldm beklmdk anda istydm oyuzden ama olmyo istmyi braktm rabbm 1 alr brdaka veerr dsuk onlyici kullnyrm bklm pzartesi ne olck rabbmn iznyle guzel olr ins hersey

Bende pkoyum inofolic combi içtim 2.ayımda gebeyim allahın izni ile sorunsuz görürüm inşallah pko çok engel degilmiş yani :) 1.5 sene bekledim tabide ay test yaparsan banada haber et belki vardır beraber bekleriz şubat annesi diye

Hayırlısı insallah canım pek heveslenmek istemiyorum ama hayali bile güzel :) yarin gidip bi test alayim bari ben de merak ettim :D erken gebelik testi mi alsam ki?

bnm de 2. oglum var 2 yasinda bde aralk 6snda dsuk te yapmstm korkydm kalmm dye ama 4 adetten snra ksldm beklmdk anda istydm oyuzden ama olmyo istmyi braktm rabbm 1 alr brdaka veerr dsuk onlyici kullnyrm bklm pzartesi ne olck rabbmn iznyle guzel olr ins hersey
İnşallah canım ben hep dua ediyorum sende et allahım verdi onun izni ilede sag salim kavuşuruz inş maşallah allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Hayırlısı insallah canım pek heveslenmek istemiyorum ama hayali bile güzel :) yarin gidip bi test alayim bari ben de merak ettim :KK70: erken gebelik testi mi alsam ki?
Ben normal testte cok silik iken predictor aldım pembe hemen cıktı cizgi :)
Bilmem ki istiyorsan inş vardır ve cıkar ama baya istekli gördüm seni :) hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)

Ben normal testte cok silik iken predictor aldım pembe hemen cıktı cizgi :)
Bilmem ki istiyorsan inş vardır ve cıkar ama baya istekli gördüm seni :) hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum seni :KK66:

İki hafta sonra oğlumun doğum günü olacak ona doğum günü hediyesi bir kardes olsa fena mi olur :P
Saka bir yana oglum nerdeyse 2 senede geldi o yuzden ikinci bebek kolaylikla olursa mutlu olurum tabi ki. Bir de bu ay kaza yaşadık diyeyim. Emzirdigim için de ertesi gün hapi filan almak istemedim. O yüzden acaba mı diyorum iste :)

İki hafta sonra oğlumun doğum günü olacak ona doğum günü hediyesi bir kardes olsa fena mi olur :p
Saka bir yana oglum nerdeyse 2 senede geldi o yuzden ikinci bebek kolaylikla olursa mutlu olurum tabi ki. Bir de bu ay kaza yaşadık diyeyim. Emzirdigim için de ertesi gün hapi filan almak istemedim. O yüzden acaba mı diyorum iste :)
Neden olmasın inş olur kardeş çok güzel bir hediye olur ihtimal var ozaman bende o yüzden korunmayı erken biraktım sonra pko belasıyla tanıştım cok şükür ki inofolic combi adeti düzenledi 28 de oldum be yumurtlamayı sagladı :) vakti de gelmiş demekki inş sağlıkla kucagımıza alırız tüm hamile arkadaşlarla isteyen herkezede tez vakitte versin çok bekletmeden beklemek zor

Neden olmasın inş olur kardeş çok güzel bir hediye olur ihtimal var ozaman bende o yüzden korunmayı erken biraktım sonra pko belasıyla tanıştım cok şükür ki inofolic combi adeti düzenledi 28 de oldum be yumurtlamayı sagladı :) vakti de gelmiş demekki inş sağlıkla kucagımıza alırız tüm hamile arkadaşlarla isteyen herkezede tez vakitte versin çok bekletmeden beklemek zor

Aynen canım beklemek ve belirsizlik çok zor iyi bilirim... İnsallah bekledigimize değer, hayırlı evlat olur yavrularimiz :) ben de yakinda korunmayi tamamen birakcam inşallah. Subat olmazsa bile 2018 de herhangi bir aya talibim ;)

Aynen canım beklemek ve belirsizlik çok zor iyi bilirim... İnsallah bekledigimize değer, hayırlı evlat olur yavrularimiz :) ben de yakinda korunmayi tamamen birakcam inşallah. Subat olmazsa bile 2018 de herhangi bir aya talibim :KK66:
Amin canım en önemli o zaten saglıklı ve hayırlı olsunlarda inşallah canım seninde güsel haberini duymak nasip olur bana :)

Amin canm insallah cumlemizinkini.Tup bebekde denedik olmadi simdi normal hamile kaldm Allahin izni ile .sen sanslisin Rabbim aratmasin kimseye cok zor o bekleyis

Amin canm insallah cumlemizinkini.Tup bebekde denedik olmadi simdi normal hamile kaldm Allahin izni ile .sen sanslisin Rabbim aratmasin kimseye cok zor o bekleyis
Amin canım allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın doktor pko var ihtimal az dedi cok şükür 1.5 sene sonra tekrar yaşattı allahım olmayanlara nadip etsin
Zor cünkü gerçekten biliyorum

Canım predictor early ile test yaptim tahminen 5 gün var adete ama silik bile cikmadi. Bir kac gun daha olmazsam bir de normal gebelik testi denerim bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20170606_124851.jpg
    IMG_20170606_124851.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Back