Başka doktora görün değerin daha düşük bu değerle kese görünmez. Ki çoğu anne keseyi 8. Haftada görüyor. Ağlama stres yapmaHerkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Vajinal 1500 u gecince gorunur karindan 3000 i gecince diye biliyorum dis begelige nasil karar verdi keseyi tuplerde gordu mu ki neye gore karar verdi baska bi doktora gorununHerkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Bu nasıl doktor ya kesinlikle gitmeyin. Başka bir doktora çıkınHerkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Hatta benim 3000 olunca da görünmedi 6000 den sonra göründüVajinal 1500 u gecince gorunur karindan 3000 i gecince diye biliyorum dis begelige nasil karar verdi keseyi tuplerde gordu mu ki neye gore karar verdi baska bi doktora gorunun
Ben 5+2 de gitmistim betam 8000 di gorduk o zaman ama beklemistim ben 5. HaftayiHatta benim 3000 olunca da görünmedi 6000 den sonra göründü
Ben bekleyemedim yaBen 5+2 de gitmistim betam 8000 di gorduk o zaman ama beklemistim ben 5. Haftayi
Başımdan benzer durum geçti doktora gittim kese görünmedi diye alttan muayne önerdi sıkıntı olmazmi dememe rağmen sağlıklı bir gebelik varsa bisi olmaz dedi ve yaptırdım keseyi gördü ama düşük yapmama sebep oldu o yüzden bu alttan muayeneyi kesinlikle önermiyorum ve çoğu doktorda ilk 3 ay önermiyor büyük ihtimalle kahverengi lekenizde ondan kaynakli stres yapmayın yeni bir doktora falanda gitmeyin henüz çok yeni (progestan) olmadı gerek hapını yada iğnesini yazdırıp kullanın tutunur allahin izniyle bol bol istirat edin çünkü büyük ihtimalle hamilesiniz doktora gitmek için bir kaç hafta bekliyin ve birdaha asla alttan muayne olmayın derimbenim gibi suçluluk hissetmeyin sonra geçmiş olsunHerkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Kesinlikle üzülme moralini yüksek tut kanaman olmadıkça ümitsizliğe kapılma lütfen benzer şeyleri yaşadık ve gebeliğim sağlıklı ilerliyor biraz bekle kendini kontrol et ve bi hafta sonra başka doktora görünHerkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Bugün doktora gittiniz mi ?Herkese merhaba, 4 haftalık hamileyim beta hcg 1000ni geçti bugün özel doktora gittim ve alttan bakmasına rağmen kese görünmedi ve dış gebelik olabilir sabah gel hemen kürtaj yapalım dedi. Kahverengi akıntım var hamile kalma tarihimi net biliyorum bugün tam 4 haftalık oldu. donup kaldım saatlerdir ağlıyorum lütfen tecrübeli hanımlar yardımcı olun benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı lütfen yardım edin
Evet gittim malesef düşük yapıcaksın dedi doktor değerlerim düzenli artmamış hayırlısı böyleymiş diyelim... hepinize çok teşekkür ederim sağolunBugün doktora gittiniz mi ?
Başımdan benzer durum geçti doktora gittim kese görünmedi diye alttan muayne önerdi sıkıntı olmazmi dememe rağmen sağlıklı bir gebelik varsa bisi olmaz dedi ve yaptırdım keseyi gördü ama düşük yapmama sebep oldu o yüzden bu alttan muayeneyi kesinlikle önermiyorum ve çoğu doktorda ilk 3 ay önermiyor büyük ihtimalle kahverengi lekenizde ondan kaynakli stres yapmayın yeni bir doktora falanda gitmeyin henüz çok yeni (progestan) olmadı gerek hapını yada iğnesini yazdırıp kullanın tutunur allahin izniyle bol bol istirat edin çünkü büyük ihtimalle hamilesiniz doktora gitmek için bir kaç hafta bekliyin ve birdaha asla alttan muayne olmayın derimbenim gibi suçluluk hissetmeyin sonra geçmiş olsun
Evet gittim malesef düşük yapıcaksın dedi doktor değerlerim düzenli artmamış hayırlısı böyleymiş diyelim... hepinize çok teşekkür ederim sağolun