Geç döllenme olabilir yaklaşık 2 hafta farkediyor ben de 6 haftalık diye gittiğimde kalp atışı duymayı umdum meğer 4 haftalikmis o zaman 7. Haftada (adet tarihine göre 9. Hafta) vajinal ultrason ile duyabildik sabırla bekleyin inşallah güzel haberler alırsınızArkadaşlar merhaba, gebeliğim 6+4 bugün ultrasonda kese göründü fakat içinde bebeği göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Emsallerine baktığımda bu haftalarda bebeği görenler hatta kalp atışı duyanlar var ve dünden beri çok az kahverengi lekelenmem var doktor kanama alanın yok yerleşme kanamasıdır dedi yani kafam iyice karıştı bilgi sahibi olanlar rica etsem bakarmısınız. Ultrason fotosunuda ekliyorum kesenin kaç mm olduğunu anlamadım anlayan varsa yorumlanabilir. Şimdiden çok teşekkürler❤
Teşekkür ederimGeç döllenme olabilir yaklaşık 2 hafta farkediyor ben de 6 haftalık diye gittiğimde kalp atışı duymayı umdum meğer 4 haftalikmis o zaman 7. Haftada (adet tarihine göre 9. Hafta) vajinal ultrason ile duyabildik sabırla bekleyin inşallah güzel haberler alırsınız
Ben 7+4 te kalp atışı duydum herkes aynı olacak değil kendinizi kıyaslamayın insallah iki hafta sonra duyarsınızArkadaşlar merhaba, gebeliğim 6+4 bugün ultrasonda kese göründü fakat içinde bebeği göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Emsallerine baktığımda bu haftalarda bebeği görenler hatta kalp atışı duyanlar var ve dünden beri çok az kahverengi lekelenmem var doktor kanama alanın yok yerleşme kanamasıdır dedi yani kafam iyice karıştı bilgi sahibi olanlar rica etsem bakarmısınız. Ultrason fotosunuda ekliyorum kesenin kaç mm olduğunu anlamadım anlayan varsa yorumlanabilir. Şimdiden çok teşekkürler❤
canım 0.67 cm kesede bebek gözükmez, kesen daha yeni oluşmuş büyük ihtimalle 5+2 günlüksün. geç döllenme olmuş olabilir 2 hafta sonra kalp atışını büyük ihtimalle duyarsın.Arkadaşlar merhaba, gebeliğim 6+4 bugün ultrasonda kese göründü fakat içinde bebeği göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Emsallerine baktığımda bu haftalarda bebeği görenler hatta kalp atışı duyanlar var ve dünden beri çok az kahverengi lekelenmem var doktor kanama alanın yok yerleşme kanamasıdır dedi yani kafam iyice karıştı bilgi sahibi olanlar rica etsem bakarmısınız. Ultrason fotosunuda ekliyorum kesenin kaç mm olduğunu anlamadım anlayan varsa yorumlanabilir. Şimdiden çok teşekkürler❤
Çok teşekkür ederim umarımBen 7+4 te kalp atışı duydum herkes aynı olacak değil kendinizi kıyaslamayın insallah iki hafta sonra duyarsınız
İnşallah öyle olur biraz sabretmek gerekiyor sanırım, çok teşekkür ederimcanım 0.67 cm kesede bebek gözükmez, kesen daha yeni oluşmuş büyük ihtimalle 5+2 günlüksün. geç döllenme olmuş olabilir 2 hafta sonra kalp atışını büyük ihtimalle duyarsın.
İnşallahBenim de 6+4 günlüktü kese oluşmuştu doktor altan kontrol edince kalp atışını duyamadı direk boş gebelik dedi ben bir haftada bekledim ama faydasi olmadı sizin ins öyle olmaz
Merhabalar bende 7+3 şuan dün lekelenme ile kanama basladı acıle gıttım kanama basladıgını ve kesenın hala boş oldugunu soyledıler yoğunlasırsa tekrar gelmemi soyledıler ve ben geceyı zor sabah ettım birazdan tekrar gıdıcem cunku kanamam cok yoğunlastı ve ben ağrılardan duramıyorum lekelenme bıle olsa ihmal etmeyın lütfenArkadaşlar merhaba, gebeliğim 6+4 bugün ultrasonda kese göründü fakat içinde bebeği göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Emsallerine baktığımda bu haftalarda bebeği görenler hatta kalp atışı duyanlar var ve dünden beri çok az kahverengi lekelenmem var doktor kanama alanın yok yerleşme kanamasıdır dedi yani kafam iyice karıştı bilgi sahibi olanlar rica etsem bakarmısınız. Ultrason fotosunuda ekliyorum kesenin kaç mm olduğunu anlamadım anlayan varsa yorumlanabilir. Şimdiden çok teşekkürler❤
Bende bugun düşük yaptım gecmıs olsun allah hepimizin gönlüne göre versın inşBen dün düşük yaptım malesef... cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım benim 2. düşüğüm umarım bidaha yaşamayız sende üzülme canını sıkma kafana takma sağlıklı bir bebek olsa tutunurdu herşeyin hayırlısıBende bugun düşük yaptım gecmıs olsun allah hepimizin gönlüne göre versın inş
İnş bır daha yasamayız sağlıklı gebelıklerımız olur halıyle bugun uzuldum iki sene bekledık ama nasıp deılmiş bunada şükür diyorum rabbım daha hayırlısını nasıp etsın insallah bizlereÇok geçmiş olsun canım benim 2. düşüğüm umarım bidaha yaşamayız sende üzülme canını sıkma kafana takma sağlıklı bir bebek olsa tutunurdu herşeyin hayırlısı
Amin inşallah canımİnş bır daha yasamayız sağlıklı gebelıklerımız olur halıyle bugun uzuldum iki sene bekledık ama nasıp deılmiş bunada şükür diyorum rabbım daha hayırlısını nasıp etsın insallah bizlere
bebegin 6 diyil belki 3 4 haftaliktir kucuk ola bilir bir iki hafta sonra gorursun insallah kalp atisida 7 ci haftada duyulur gec dollenmis bebegin her halde merak etme inşallah iyi olur Allahin izniyleArkadaşlar merhaba, gebeliğim 6+4 bugün ultrasonda kese göründü fakat içinde bebeği göremedik. Doktor 2 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. Emsallerine baktığımda bu haftalarda bebeği görenler hatta kalp atışı duyanlar var ve dünden beri çok az kahverengi lekelenmem var doktor kanama alanın yok yerleşme kanamasıdır dedi yani kafam iyice karıştı bilgi sahibi olanlar rica etsem bakarmısınız. Ultrason fotosunuda ekliyorum kesenin kaç mm olduğunu anlamadım anlayan varsa yorumlanabilir. Şimdiden çok teşekkürler❤
0.86 cm de görünür mü acaba bebek? Bugün doktor keseyi gördü fakat bebeği göremedicanım 0.67 cm kesede bebek gözükmez, kesen daha yeni oluşmuş büyük ihtimalle 5+2 günlüksün. geç döllenme olmuş olabilir 2 hafta sonra kalp atışını büyük ihtimalle duyarsın.