Kesem bozukmus lutfen fikirlerinizi sunun :(

niker

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
97
1
6
İstanbul
siddetli bel ve kasık agrısıyla gece vakti acile glttim ultrasyona girdim..9haftalık hamilegim,bebegimi gordum buyumus bile 2.10cm olmus kalbide atıyodu sukurler olsun..ama kesen bozuk dedi..cok sıkıldım belki kasılmalardan olmustur dedi..idrar tahlili yaptılar..lokasit 22 cıktı..enfeksiyon yani progestan la piarasoptil die bi iac verdi..sehirdısındaydm kendi dr.mu aradım..oda kese bozuklugunu duyunca oda
progestanı al dedi fakat antibiyotik onerdi enfeksiyon icin aksef 500 mg..yrn kendisine gidicem..fakat korktum bebegim iyi ama kesesi bozuk dendi duzelirmi yoksa dusukten onceki belirtimibu ((((

internette bu konu ile ilgili birçok konu var kesenin bozuk olması aslında hem düşük habercisi olabilir hemde gerçektende enfeksiyon riskindende olabilir yani bunu doktorlar sana söyler zaten düşük tehliken olursa canını hiç sıkma tabi kullan dedikleri ilaçta bildiğim kadarıyla düşükle alakalı bir ilaç ama eğerki düşük riskinden bahsetmedilerse hiç korkmana gerek yok kalbini ferah tut ve en en önemlisi eğer bu gibi şikayetlerin varsa sana diyeceğim tek şey sadece tuvalete gitmek için ayağa kalk kımıldama bile yerinden bol bol dinlen en önemlisi inan bana bu

cok tesekkur ederim canım..dusuk riski demedi..sadece kesen bozuk ic dedi..kasılmadanda olabilir dedi net bisi yok..sanırım en iyi cevabı kendimdoktorum verecek umarım hersey yolundadır minigim bırakmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…