Kesede kanamaa 🥺

Ays kckdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
63
24
3
29
Kizlar adet tarihime gore 8 haftalik hamileyim ama ultrosan da 7 haftalik cikiyor kesede kanamam olduğunu söyledi doktor . Normalde 120ile 150 arası olması gerekirken bizim 80 atıyor kalbi . Haftasına göre az dedi basina gelen var mi ?

Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu sadece dua etmek istedim

Bi ilac verdi mi peki doktorun bunun icin

Benimde 8 ay once oyleydi 3.5 ayliken kalbi durdu kurtajla alindi ama tabi herkeste olmaya bilir geçmiş olsun

inşallah sağlıkla kucağa alırsınız bebeğinizi

Haftası 7 ise henüz erken. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidin. Benim de öyle çıkmıştı sonra düzeldi çok şükür mümkün mertebe proteinli beslen.

Haftası 7 ise henüz erken. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidin. Benim de öyle çıkmıştı sonra düzeldi çok şükür mümkün mertebe proteinli beslen.
Çok teşekkür ederim InsALLAH öyle olur o kdar çok endişelendik ki Rabbim hayırlı almayı nasip etsin . Sizde sağlıcakla kucağınıza alın InsALLAH

Bizde kesede kanama yasamistik 6 haftalik gebeydim o zaman. Bizim iliskiden sonra kanamam olmustu fitil kullanmistim kanamam kesildi bol bol dinlendim kesedeki kanama da kapanmisti. Simdi oglum 2 bucuk yasinda. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Bol bol dinlenin ve stresten uzak durun guzel dusunun guzel olsun

Çok teşekkür ederim InsALLAH öyle olur o kdar çok endişelendik ki Rabbim hayırlı almayı nasip etsin . Sizde sağlıcakla kucağınıza alın InsALLAH

Amin inşallah. En önemli şey sakin kalmak. Allah korusun ama kim bilir daha doğuma kadar nelerle karşılacağız. Ben defalarca kanama geçirdim. Hatta birinde yanlış anlaşılıp kürtaja çıkardılar. Hep Allaha sığındım dua ettim. Siz de sakin kalın ve Allaha sığının. Hayırlısı ile kucağınıza alın

Rabbim nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim InsALLAH benimde sizin gibi mutlu sonla sonuçlanır

Haklisiniz ama ister istemez stres oluyorum esim burda yok askeri personel irak da görev yapiyor. Onun da stresi ayrı. Rabbim hayırlısını nasip etsin InşALLAHH

Stres yapmamalisin benimde öyleydi sağlıksız dendi ben bide adet kanaması olur gibi hamileligimi supriz bı şekilde öğrendim sonrasında kesenin çevresi hep kanlı dendi 2 ay sürekli dinlendim progestan o kanamayı yok ediyo zaten baş dönmesi çok yapiyo haberin olsun. Sol tarafa yatmalisin fidana dikkat etmen gerekiyor asılma eğilme yani anlık hareketler etme Rabbim nasip ettiyse sağlıklı bı şekilde doğar zaten ..

Haklisiniz çok teşekkür ederim . Tavsiyeleriniz için ayrı teşekkür ederim . InsALLAH hersey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…