- Konu Sahibi Elagozluprenses
Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi kese içinde bebegide yolk sac da göremedik kese boyu 23 mm baştan beri tek bir doktora gittim başka bi doktora görünmedim ultrason cihazları arasında fark olur mu bilmiyorum yanı moralim çok bozuk 1 haftadir internette araştırmadığım konu kalmadı çoğu kişi 8. 9. Hatta 10. Haftalarında görmüşler bebeklerini kendimi kürtaja hazırladım ama doktora kalsa hemen kürtaja alıyor hic mi olağanüstü bir vakayla karşılaşmadınız ne kadar vicdansız olabiliyorsunuz anlamıyorum bana ultrasona göre tam 7 hafta dedi bu arada sizin basınıza yada çevrenizdeki tanıdıklarınızın basına böyle bisey gelen oldu mualttan bakılmadı bu arada onu da zaten teklif bile etmedi nasıl bi doktorsa anlamadım birde göbek çevremde yağlanma var çok aşırı olmamakla birlikte hafif kiloluyum biliyorum evet normal şartlarda 6. Haftada kalp atışı duyulur ama ben olağan dışı bi olay yaşayan var mi basına belki değişik bisey gelmiştir ve çok geç görmüştür bebeğini bu kişilerden yorum bekliyorum lütfen