Arkadaşlar bugün ufak bı kese gözüktü ultroson kagıdından anlayan varmı acaba yardımcı olabılırmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık gebesin kese var ama henüz bebek yokArkadaşlar bugün ufak bı kese gözüktü ultroson kagıdından anlayan varmı acaba yardımcı olabılırmı
Haftamı bılmıyorum kı doktorda bısey soylemedı cok kücük bı kese gözüktü dedı sadeceKaç haftalık gebesin kese var ama henüz bebek yok
Son adetine göre kaç haftalıksın ?Haftamı bılmıyorum kı doktorda bısey soylemedı cok kücük bı kese gözüktü dedı sadece
Vajınal 8.8 mmKaç haftalık gebesin kese var ama henüz bebek yok
Son adet tarıhım 19 Şubat 6 hafta 5 gün gözüküyorSon adetine göre kaç haftalıksın ?
haftaya git artık bebeğin oluşması ve kalp atışını duyman gerek eğer belirttiğin gibi 6+5 lik gebeysen son adet tarihine göreVajınal 8.8 mm
Karından 7.4 mm bırınde
Dıgerınde 7.9 mm
19 subat ama ben 6 7 8 marttan sonra yumurtladımhaftaya git artık bebeğin oluşması ve kalp atışını duyman gerek eğer belirttiğin gibi 6+5 lik gebeysen son adet tarihine göre
O zaman erken şuan 8.haftaya kadar duyabilirsin kalp atışını henüz yeni olduğu için bebek olmaması normal ama 7-10 gün sonra gitsen de artık oluşmuş olur diye düşünüyorum19 subat ama ben 6 7 8 marttan sonra yumurtladım
Oncelıgım doktorumu degıstırmek cunku cok moral bozucu konuşuyorO zaman erken şuan 8.haftaya kadar duyabilirsin kalp atışını henüz yeni olduğu için bebek olmaması normal ama 7-10 gün sonra gitsen de artık oluşmuş olur diye düşünüyorum
Kese boyutuna göre hafta bellı olurmjO zaman erken şuan 8.haftaya kadar duyabilirsin kalp atışını henüz yeni olduğu için bebek olmaması normal ama 7-10 gün sonra gitsen de artık oluşmuş olur diye düşünüyorum
Bence bidahki hafta gittiğinde bebeğin kalp atışını duyacaksın inşallah bende 6 hafta 6 günlüken kalp atışını duydum darısı senin başına inşallahArkadaşlar bugün ufak bı kese gözüktü ultroson kagıdından anlayan varmı acaba yardımcı olabılırmı
Insalalh canım Allah razı olsun beklıcez sabırBence bidahki hafta gittiğinde bebeğin kalp atışını duyacaksın inşallah bende 6 hafta 6 günlüken kalp atışını duydum darısı senin başına inşallah![]()
Amin cümlemizden canm aynen bu işler sabır ister ama biz anne olacakların içi kıpır kıpır oluyor o sabır esnasındaInsalalh canım Allah razı olsun beklıcez sabır
Hemde nasıl yanı heycandan bekleyemıyoruxAmin cümlemizden canm aynen bu işler sabır ister ama biz anne olacakların içi kıpır kıpır oluyor o sabır esnasında![]()
Evet olur tabi doktorun söylemesi gerekirdiKese boyutuna göre hafta bellı olurmj
Soylemedı malesefEvet olur tabi doktorun söylemesi gerekirdi
Bana da söylememişti doktorum sadece haftaya kalp atışını dinlemeye gelebilirsin demişti,sonra mesaj atıp kesenin haftasını öğrendim .Soylemedı malesef
Adama sınır oldumya Sımdı arayamadımda bakalım olmazsa Msj atarımBana da söylememişti doktorum sadece haftaya kalp atışını dinlemeye gelebilirsin demişti,sonra mesaj atıp kesenin haftasını öğrendim .