Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam, 4+5teyim bugün ilk randevuma gittim. Karından bakıldığında kese görseldeki gibi gözüktü. Haftam ile uyumlu mu yorum yapabilecek var mı, doktor pek de bir bilgilendirme yapmadı
Kızlar selam, 4+5teyim bugün ilk randevuma gittim. Karından bakıldığında kese görseldeki gibi gözüktü. Haftam ile uyumlu mu yorum yapabilecek var mı, doktor pek de bir bilgilendirme yapmadı
Canım merhaba, bak benim 5 haftalık kesem bu şekildeydi seninki benimkinden bile gelişmiş görünüyor, evham yapıp kendini üzme lütfen, hamileliğin tadını çıkar. Hayırlı olsun bu arada
GA:4w5d yaziyor. Doktor kese ölçümü yapmış ve ultrasona göre de 4+5 gozukuyor. Haftanızla birebir gidiyorsunuz yani kese boyutunuzla ilgili herhangi bir sıkıntı yok
Canım merhaba, bak benim 5 haftalık kesem bu şekildeydi seninki benimkinden bile gelişmiş görünüyor, evham yapıp kendini üzme lütfen, hamileliğin tadını çıkar. Hayırlı olsun bu arada Eki Görüntüle 3581584
GA:4w5d yaziyor. Doktor kese ölçümü yapmış ve ultrasona göre de 4+5 gozukuyor. Haftanızla birebir gidiyorsunuz yani kese boyutunuzla ilgili herhangi bir sıkıntı yok