Uzunca süredir bu siteyi takip ediyorum ve yeni açılan konuları okuyup kendimde bir şeyler arıyorum. Benimle birlikte burayı takip eden ve aynı heyecanı yaşayan anne adaylarının hem mutluluğunu paylaşıyorum hem de streslerine ortak oluyorum. Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum hepimize bu konuda sabırlar diliyorum. Bu süreçte birbirimizle deneyimlerimizi paylaşmak rahatlatır diye düşündüm. Geçici süreyle yurtdışındayım çok fazla doktor muayenesi imkanım olmuyor. Hamile olduğumu eşimden başka kimseye söylemedim çünkü her şey yoluna girdikten sonra sevincimizi paylaşmanın daha iyi olacağına karar verdik. Ama kimseyle paylaşamayıp deneyimlerinden faydalanamamak daha çok yıpratıyor insanı. Bugün ilk ultrason kontrolüme gittim. Sat’a göre 6+5 olmalıydım fakat doktor karından ve vajinal ultrason baktığında yolk ve kese vardı fakat bebeği göremedi. Keseyi ölçtükten sonra 5+3 haftalık olduğum anlaşıldı. Bebeğin görülmemesi ne kadar normal? 6 gün sonraya randevu verdi sizce bu kadar süre bebeği görmem için yeterli olur mu? Biliyorum bir çok kez bu konu açılmış ve defalarca aynı şeyleri okudum fakat dediğim gibi insan birileriyle paylaşmak istiyor ve üzülme benim de böyleydi sonrasında her şey yolunda gitti denildiğini duymak istiyor. Şimdiden paylaşımlarınız, cevaplarınız ve desteğiniz için teşekkürler.