Kese görünmüş boşver değeri 10 gün sonra kalp sesini duyunca değerlik işin kalmıyorArkadaşlar merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm embriyo transferim yapıldı çok şükür tuttu 5+5 ile uyumlu. Lekelenmelerim oluyor bugün kanamam da oldu ama doktor kese de sorun görmedi Yolk kesesi de oluşmuş dedi. Ama içim rahat etmedi ve hcg baktırdım genel olarak iki katı artardı ama son değerim 4500 dü iki gün sonra tekrarlamış oldum ve 7000 oldu bu şekilde olması normal mi9000 çıkmadı gerekmiyor muydu
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende suan aynı durumdayım betam normal artmiyor ama yolk saç kese var sağlıksız gebelik olabilir diyorlarHcgye bakarak sağlıklı ilerlediğini düşünmüyorum diyen doktora denk geldim de tedirgin oldum açıkçası. Çok teşekkür ederim sağ olun
Merhaba bende aynı durumdayım , sizde son durum nedirMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende suan aynı durumdayım betam normal artmiyor ama yolk saç kese var sağlıksız gebelik olabilir diyorlar
Çarşamba günü kontrole gideceğim henüz belli değil sizin durumunuz nedirMerhaba bende aynı durumdayım , sizde son durum nedir
Bende perşembe günü gideceğim inşallah güzel haberler alırızÇarşamba günü kontrole gideceğim henüz belli değil sizin durumunuz nedir
İnşallah güzel haberlerimizi yazarız burayaBende perşembe günü gideceğim inşallah güzel haberler alırız
Amin sizde güzel haberler alırsınız umut olursunuz banadaİnşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Merhaba bugün gidecektiniz son durumunuz ne oldu umarım güzel haberler vardırİnşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Merhaba bugün gidemedim yarın gideceğim inşallahMerhaba bugün gidecektiniz son durumunuz ne oldu umarım güzel haberler vardır
Güzel haberler verirsiniz dilerim kiMerhaba bugün gidemedim yarın gideceğim inşallah
Merhaba canim kontrolden geldim kesem çok güzel buyumus ama yolk kesesi de görünmedi bebekte.. sağlıksız gebelik net diyebiliriz artık kürtaj olman gerekiyor dedi hayırlısı böyleymiş..Güzel haberler verirsiniz dilerim ki
Canım çok üzüldüm … bu nasıl iş anlamadım. Bende bugün gittiğim kalp atışı oluşmuş duyunca şok oldum ama kese küçük dedi haftaya çarşamba randevu verdi ilerleme var mı bakalım dedi ama çok umutlu konuşmadı .. hakkında hayırlısı olsun rabbim en kısa sürede sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba canim kontrolden geldim kesem çok güzel buyumus ama yolk kesesi de görünmedi bebekte.. sağlıksız gebelik net diyebiliriz artık kürtaj olman gerekiyor dedi hayırlısı böyleymiş..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı güzel haberlerini alırsınCanım çok üzüldüm … bu nasıl iş anlamadım. Bende bugün gittiğim kalp atışı oluşmuş duyunca şok oldum ama kese küçük dedi haftaya çarşamba randevu verdi ilerleme var mı bakalım dedi ama çok umutlu konuşmadı .. hakkında hayırlısı olsun rabbim en kısa sürede sağlıkla almayı nasip etsin