• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ve kalp atışı

pinkheartt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
1.087
477
38
27
Kızlar ilk kese ve kalp atışını nasıl gördünüz vajinal mi karından mı? Haftlarıyla birlikte beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🥰

Tüp bebek mi senin de? Ne zaman öğrendin? 🥹
Tabi tüp bebek. Bugün benim transferimin 7.günü ben erken davranıp dün kan verdim 31le öğrendim pozitif olduğunu. Yarın tekrar kan vericem beta artışına bakılacak. Sevinmek için daha çok çok erken ama insan engel olamıyor işte nasip☺️

Tabi tüp bebek. Bugün benim transferimin 7.günü ben erken davranıp dün kan verdim 31le öğrendim pozitif olduğunu. Yarın tekrar kan vericem beta artışına bakılacak. Sevinmek için daha çok çok erken ama insan engel olamıyor işte nasip☺️
Her şey çok yeni daha, ama umarım her şey istediğin gibi ilerler 🙏🏻🌸 benim de 16. Günüm, kanda artışı gördük, 3 kere kan verdim 10, 14 ve 16. günlerde. Artık 10 aralıkta kese ve kalp atımı için gidicem inşallah

Tatlım bende 4+5 te kese gördüm 7. Ci haftamda da kalp atışını duyduk ☺️ benim ilk 2 muayenemde vajinalden bakıldı en sonki muayenem karındandı 😍 ilk haftalarında vajınal görünebilir 🌸

Her şey çok yeni daha, ama umarım her şey istediğin gibi ilerler 🙏🏻🌸 benim de 16. Günüm, kanda artışı gördük, 3 kere kan verdim 10, 14 ve 16. günlerde. Artık 10 aralıkta kese ve kalp atımı için gidicem inşallah
İnşallah sizinde🌸 10.gün beta değeriniz kaçtı

Back