- 14 Haziran 2024
- 1.087
- 477
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar ilk kese ve kalp atışını nasıl gördünüz vajinal mi karından mı? Haftlarıyla birlikte beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah erken duymuşsunuz çok güzelKesemi vajinal 5+1’de gördüm sonra dayanamadım 5+5te gidip yine vajinal kalp atışını duymuştum
4+2’deyim ben. Henüz ben de kese ve kalp atımını duymadım Senin haftan ne kadar şu an?Kızlar ilk kese ve kalp atışını nasıl gördünüz vajinal mi karından mı? Haftlarıyla birlikte beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ay baya yakınız bende 3+5 4 gün falan var galiba aramızda öyle mi oluyor4+2’deyim ben. Henüz ben de kese ve kalp atımını duymadım Senin haftan ne kadar şu an?
Evet evet bazılarında geç yada erken duyabiliyormuş kişiye göreEvet ama şans işte erkenden duyulmazsa sakın endişelenme hayırlı olsun
4+2’deyim ben. Henüz ben de kese ve kalp atımını duymadım Senin haftan ne kadar şu an?
Teşekkür ederimEvet ama şans işte erkenden duyulmazsa sakın endişelenme hayırlı olsun
Aynen sanırım ikimize de hayırlı olsun, sağlıkla alalım inşallah kucağımızaAy baya yakınız bende 3+5 4 gün falan var galiba aramızda öyle mi oluyor
Amin inşallahAynen sanırım ikimize de hayırlı olsun, sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Tüp bebek mi senin de? Ne zaman öğrendin?Amin inşallah
Tabi tüp bebek. Bugün benim transferimin 7.günü ben erken davranıp dün kan verdim 31le öğrendim pozitif olduğunu. Yarın tekrar kan vericem beta artışına bakılacak. Sevinmek için daha çok çok erken ama insan engel olamıyor işte nasipTüp bebek mi senin de? Ne zaman öğrendin?
Her şey çok yeni daha, ama umarım her şey istediğin gibi ilerler benim de 16. Günüm, kanda artışı gördük, 3 kere kan verdim 10, 14 ve 16. günlerde. Artık 10 aralıkta kese ve kalp atımı için gidicem inşallahTabi tüp bebek. Bugün benim transferimin 7.günü ben erken davranıp dün kan verdim 31le öğrendim pozitif olduğunu. Yarın tekrar kan vericem beta artışına bakılacak. Sevinmek için daha çok çok erken ama insan engel olamıyor işte nasip
Beta değerlerin kaçtı?Tatlım bende 4+5 te kese gördüm 7. Ci haftamda da kalp atışını duyduk benim ilk 2 muayenemde vajinalden bakıldı en sonki muayenem karındandı ilk haftalarında vajınal görünebilir
Beta değerlerin kaçtı acaba? Artış nasıl ilerlemiştiKesemi vajinal 5+1’de gördüm sonra dayanamadım 5+5te gidip yine vajinal kalp atışını duymuştum
İnşallah sizinde 10.gün beta değeriniz kaçtıHer şey çok yeni daha, ama umarım her şey istediğin gibi ilerler benim de 16. Günüm, kanda artışı gördük, 3 kere kan verdim 10, 14 ve 16. günlerde. Artık 10 aralıkta kese ve kalp atımı için gidicem inşallah
10. Gün 52İnşallah sizinde 10.gün beta değeriniz kaçtı
Çok iyi10. Gün 52
14. gün 450
16. gün yani bugün 1170
Maşallah maşallah ne güzelTatlım bende 4+5 te kese gördüm 7. Ci haftamda da kalp atışını duyduk benim ilk 2 muayenemde vajinalden bakıldı en sonki muayenem karındandı ilk haftalarında vajınal görünebilir