Kese var yolk sac var bebeğim görünmüyor yardım

Özele gidiyordum o vajinal bakmadı bir hafta bekle o zaman gel dedi sonra devlete gittim o vajinal baktı sadece kese gördü. Devlette bi doktora daha gittim o hem keseyi hem yolk sac keseyi gördü geriden geliyor sata göre dedi. 17-18 mm olduğunu söyledi. Bekleycz dedi. Pazartesi gunu Üniversitesi hastanesinde profe cıkmayı düşünüyorum insan kürtaj kararı verirken zorlanıyor emin olmak istiyorum m

dua edin bana hamilelerin dualar ı kabul olur Allah rızası için dua ya cok ihtiyacim var

Ongün sonra kaç çıktı kese sat ne zaman bizim sata göre yakın bnm sata göre olsa doğum 8 mart
Benim sat 11 haziran. Bebek gorundukten sonra keseyi birdaha olcmuyorlar bebegin boyunu olcuyorlar. Oyuzden.kese nekdr olmustu bilmiyorum. Ama ogune kadar gunde ortalama 1 mm buyuyordu. Yani 26mm fln olabilir

O zaman benim daha var zaman ı
Ama 10gunun sonunda gittigimde bebegim 9mm olmustu bile. Yani 2 3gun sonra falan tekrar gitseydim belki gorebilirdik. Ben yine goremezsem iyice panik olurum diye gitmedim. Bu stres seni cok etkiliyorsa 3 4 gun sonra birdaha baska bir dr a gitmeni tavsiye ederim canm.

Pazartesi gdcm zaten profesör e cıkıcam bu sefer bu olayı anlatmaycgm ama bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…