Kese var yolk sac var bebeğim görünmüyor yardım

Değerin artarken, kesede bozulma yokken kürtaj demek çok erken karar olur. İçinde hep acaba kalır. Ben başka doktora da görünmeni tavsiye ederim. İki üç doktor aynı şeyi söylerse bir iki haftaya kadar hala göremezse kürtajı düşünürsün. Ultrason cihazı da çok önemli, kimisinde cidden kalitesiz oluyor. Nereye gidiyorsun bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde ultrasonlar güzel oluyor
Özele gidiyordum o vajinal bakmadı bir hafta bekle o zaman gel dedi sonra devlete gittim o vajinal baktı sadece kese gördü. Devlette bi doktora daha gittim o hem keseyi hem yolk sac keseyi gördü geriden geliyor sata göre dedi. 17-18 mm olduğunu söyledi. Bekleycz dedi. Pazartesi gunu Üniversitesi hastanesinde profe cıkmayı düşünüyorum insan kürtaj kararı verirken zorlanıyor emin olmak istiyorum m

Değerin artarken, kesede bozulma yokken kürtaj demek çok erken karar olur. İçinde hep acaba kalır. Ben başka doktora da görünmeni tavsiye ederim. İki üç doktor aynı şeyi söylerse bir iki haftaya kadar hala göremezse kürtajı düşünürsün. Ultrason cihazı da çok önemli, kimisinde cidden kalitesiz oluyor. Nereye gidiyorsun bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde ultrasonlar güzel oluyor
dua edin bana hamilelerin dualar ı kabul olur Allah rızası için dua ya cok ihtiyacim var

Ongün sonra kaç çıktı kese sat ne zaman bizim sata göre yakın bnm sata göre olsa doğum 8 mart
Benim sat 11 haziran. Bebek gorundukten sonra keseyi birdaha olcmuyorlar bebegin boyunu olcuyorlar. Oyuzden.kese nekdr olmustu bilmiyorum. Ama ogune kadar gunde ortalama 1 mm buyuyordu. Yani 26mm fln olabilir

O zaman benim daha var zaman ı:KK43:
Ama 10gunun sonunda gittigimde bebegim 9mm olmustu bile. Yani 2 3gun sonra falan tekrar gitseydim belki gorebilirdik. Ben yine goremezsem iyice panik olurum diye gitmedim. Bu stres seni cok etkiliyorsa 3 4 gun sonra birdaha baska bir dr a gitmeni tavsiye ederim canm.

Ama 10gunun sonunda gittigimde bebegim 9mm olmustu bile. Yani 2 3gun sonra falan tekrar gitseydim belki gorebilirdik. Ben yine goremezsem iyice panik olurum diye gitmedim. Bu stres seni cok etkiliyorsa 3 4 gun sonra birdaha baska bir dr a gitmeni tavsiye ederim canm.
Pazartesi gdcm zaten profesör e cıkıcam bu sefer bu olayı anlatmaycgm ama bakalım ne diyecek

Back