Kese var yolk sac var bebeğim görünmüyor yardım

Benimde sat a göre 8+2 ultrasonda 7 haftalık falan. Kalp atışları 2 hafta önce göründü

Korkmana gerek yok benim hesabıma göre 8 haftalıktı ama ultrasonda 5 haftalık çıkmıştı kalbi de duyulmadı. 2 gün sonra Vajinal ultrasonda görüldü. Bir hafta sonra da karından. Hiç korkma

İlk ultrasonda son adet tarihimle 3 hafta fark vardı. Şu an 1 hafta fark var. Ara kapanıyor büyüdükçe. 2 gün arayla yaptığım ultrason arasında bile 9 gün fark vardı. Biri vajinal diğeri karındandı çünkü

Bebek olmasa yolk sac da olmaz ki. Korkmayın ordadır bebek miniminnacık olduğu için görünmemiştir. Doktor iyi bakamamıştır.

Bende aynıyım kese var yolk sac var ama bebek yok sata göre 9 haftalık ultrason a göre 6+6 haftalık kese 18 mm kanamam yok agrım yok normal hamile gibiyim. Beta hcg hep yükseldi benim vajinal de yolk sac gözüktü doktor daha küçük olabilir bekleyelim dedi. Salı günü tekrar gidicem pazartesi de profesör e cıkıcam üç boyutlu bakılsın istiyorum insan kürtaj lafını duyunca zaten psikolojik olarak bitiyor bes gündür yemiyorum içmiyorum mahvolmus durumdayım. Bana umut verin benim gibi olan daha kaç kişi varsa Allah için.

Adetlerin düzenli miydi?

Canm yolk sac gorunduyse uzulme sabirla bekle. Benimde 16mm.ken yolk sac bile gorunmemisti.

İnşallah senin gec mi gözüktü peki
8 haftalıkken Kese 14 mm ve boştu. Yolk sac filan da yoktu. Ama benim doktorum hiç öyle panik yapmadı direkt adetin düzensiz mi diye sordu. Evet deyince geç döllenme olabilir bir hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. Hiç olumsuz konuşmadı gayet doğal karşıladı. 2 gün sonra vajinal baktırdım direkt kalp atışını duyduk zaten. Adetime göre de hala 1 hafta geriden gidiyor geç yumurtlamışım belli ki

Ne güzel keşke bende sizler gibi bu haber i duyabilsem.bana doktor hiç umut vermedi direk kürtaj dedi ve psikolojim alt üst oldu. Bilmiyorum kese için daha büyümesi mi lazım bebeğin gözükmesi için artık bi mucize olsun da bende alayım bu güzel haber i şükür diyim dıyorum

Değerin artarken, kesede bozulma yokken kürtaj demek çok erken karar olur. İçinde hep acaba kalır. Ben başka doktora da görünmeni tavsiye ederim. İki üç doktor aynı şeyi söylerse bir iki haftaya kadar hala göremezse kürtajı düşünürsün. Ultrason cihazı da çok önemli, kimisinde cidden kalitesiz oluyor. Nereye gidiyorsun bilmiyorum ama üniversite hastanelerinde ultrasonlar güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…