Kese var yolk kesesi var ve yanında yine kese var

edalimg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
2
0
26
Merhaba anneler ve anne adayları! Çok tedirgin ve merak içindeyim. Ben 8+6 haftalık hamileyim ( regl göre hesaplamaya göre) Fakat şuana kadar hiç bebek görünmedi ve kalp atışı duyulmadı. Son kontrolümde yani bugün bi gelişme oldu şuana kadar Kese ve yolk sac kesesi vardı ve bugün bi kese daha göründü yanında. Doktor cumaya kadar bekleyelim belki bi gelişme olur dedi. Böyle birşey gören duyan veya yaşayan var mı?

Eklentiler

• 61969BB6-FDC2-457B-A732-46DA48194A88.jpeg
    73,7 KB · Görüntüleme: 387
Simdiye kadar olusmasi gerekirdi ama 8.hafta bitmis 9 a girmissin neredeyse baska bir doktora gittin mi

Kanama vs yoksa bekleyin derim ben

Bekleyin inşallah olur . Bazen iki kez yumurtlama olunca iki ayrı hamilelik gibi olabiliyormuş inşallah sizin de öyledir sağlıkla kucağınıza alın

İkiz gebelik gibi olabilir mi acaba? Benim gebeliğimde de sonradan amniyotik bı kese belirmişti ama kalp atışını 7. Haftada duymuştuk. Bence başka bı doktora gidin ultrason cihazlarının farklılığı da önemli

Aslında Yolk varsa bebek de var demektir. Geç döllenmedir muhtemelen ama ikinci kese dediğiniz ne tam olarak ?
Acaba iki yumurta mı çatladı
Çift yumurta ikizi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…