Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen bebek görüyorum ben orda ama doktor nasıl bişey söylemez de siz burda çare ariyosunuz onu anlayamadım doğrusuEki Görüntüle 3208743 Kızlar kan trsti negatif 6.5 cm cıkolata kistim var bu ay doktor böyle bise gördü sizce ne olanilir basına gelen var mı???
Beta bakalım ddi hemen sonuc negatif geldi adeti bekleyelım ddiDoktor ne olduğunu söylemedi mi
Resmen bebek görüyorum ben orda ama doktor nasıl bişey söylemez de siz burda çare ariyosunuz onu anlayamadım doğrusu
Beta bakalım ddi hemen sonuc negatif geldi adeti bekleyelım ddiCare aramıyrıum beta bakalım ddi negatif geldi doktorumda şokta tecrübesi olan var mı diye yazdım ama forumda da göremedim adet olunca gel ddi ama adetimde geciktiResmen bebek görüyorum ben orda ama doktor nasıl bişey söylemez de siz burda çare ariyosunuz onu anlayamadım doğrusu
Bende bebek gördüm hatta benim 8 haftalık ultrason görüntüme benzettimResmen bebek görüyorum ben orda ama doktor nasıl bişey söylemez de siz burda çare ariyosunuz onu anlayamadım doğrusu
3 cm dedi canım bende bilmıyorum kasıklarım çok ağrıyo adet olacakmıs gibiyim ama ilk kez başıma böyle birşey gelıyorBende bebek gördüm hatta benim 8 haftalık ultrason görüntüme benzettim
Bizd doktorumda şok geçirdi tecrübe edenler var mı dıye merak ettimBeta testinde bariz bi hata var o zaman çünkü siz baya baya hamilesiniz. Bebek bu kadar belliyken betanin önemi kalır mı onu da bilemedim
Bizd doktorumda şok geçirdi tecrübe edenler var mı dıye merak
Yok vrmedimBaşka bir hastnede kan verdinizmi
Nasıl durabiliyorsunuz bu şekilde bekleyebiliyorsunuz ne canla yani şaşırdım başka hastaneye kan verin başka doktora gözükün benceYok vrmedim
Yaa hayırlısı bebek de cok istiyorum benBence hastanenin değerler karışmış harbiden kocaman Bebek var
Bebek varsa bile sağlıklı olduğunu sanmıyorum kese bebek oranı uyumlu değil. Bebek şekli bozulmuş gibi görüyorum. Anlam veremedim doktorun bı sekilde açıklama yapmalydi kan testini tekrarlamadmi ?? Vajinal muayene oldun mu orada ne göründü. Yerinde olsam hemen farklı doktorlara da giderdi
Doktorum gebelik olduğunu sanmıyorum dedi ama beta bakalım dedi ama nolduguyla ilgili fikrim de yok dedi böyle birşey görmedim dediBebek varsa bile sağlıklı olduğunu sanmıyorum kese bebek oranı uyumlu değil. Bebek şekli bozulmuş gibi görüyorum. Anlam veremedim doktorun bı sekilde açıklama yapmalydi kan testini tekrarlamadmi ?? Vajinal muayene oldun mu orada ne göründü. Yerinde olsam hemen farklı doktorlara da giderdim