Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin içinizi ferah tutun normalde 5-6 haftada bebek görünmesi gerekiyor ama bazı insanlarda 7.-8. Haftada görünen varmış umarım sizinledirKızlar merhaba kese boyutum 20mm ama içinde bebek ve yolk yok sonradan oluşurmu sizce 6+2 haftalık dedi Dr
daha önce böyle olup sonradan bebeği gören varmı korkuyorum
İnşallah bi mucize olur benimledir bebeğimDoktorunuzun tavsiyelerini dinleyin içinizi ferah tutun normalde 5-6 haftada bebek görünmesi gerekiyor ama bazı insanlarda 7.-8. Haftada görünen varmış umarım sizinledir![]()
İyi düşünün iyi olsun 7. Haftada göreni çok duydum inşallah öyledirİnşallah bi mucize olur benimledir bebeğim
Çok korkuyorum boş gebeliktir diye
İnşallah öyle olur inşallahİyi düşünün iyi olsun 7. Haftada göreni çok duydum inşallah öyledir![]()
Sonradan göründü mu bebek6+4'te benim de aynıydı. Biraz daha bekleyin.
İnşallah öyledir inşallah görürüm bebeğimiGebelik haftası tam hesaplanmamış olabılır geç döllenme olabılır .
ınsallah görürsünüz bebeğinizi
Tabii ki hamileyim şimdi 30 haftalıkSonradan göründü mu bebek
Allah analı babalı büyütsün inşallah bende görürüm bebeğimi korkuyorum goremicem diyeTabii ki hamileyim şimdi 30 haftalık
Teşekkür ederim. Stres yapmayın inşallah bir sonraki sefere görürsünüzAllah analı babalı büyütsün inşallah bende görürüm bebeğimi korkuyorum goremicem diye
İnşallah görürüm inşallahTeşekkür ederim. Stres yapmayın inşallah bir sonraki sefere görürsünüz