Kese var bebek yok

Bir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayım
Bayramdan sonra gitmek daha mantıklı canım. 6. haftada da görünmeyebilir bebek. Bu sefer kürtaj diye tuttururlar. 7. haftada bebeği görürsün umarım.

Bir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayım
benimde sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık muhtemelen pazartesi keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel dedi ama bende bayramdan sonra gideceğim inşallah hem bebişimi göreceğim hem de kalp atışını dinleyeceğim hayırlısıyla

Anladığım kadarıyla 5 haftalıkta sadece kese görünüyo yani bebeğin görünmemesi çok normal sizin vajinal ultrason mu

Hiç onu bilmiyorum tam olarak ne oluyor yani gözükmesi mi lazım
Önce kese sonra yolk kesesi sonra da bebek görünüyormuş. Eğer yolk kesesi göründüyse boş gebelik olamaz yazıyor internette. Bende yolk kesesi görünmüştü ona rağmen haftaya bebeği görmezsek alalım demişlerdi.

Sana yolk kesesi gözüküyor mu dediler nerden anladın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…