Kese var bebek yok yardim edin cok kotuyum

mucize33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
158
77
28
35
Kizlar 6 haftalik hamileyim tupbebekle hamile kaldim.bigun doktora gittik. Kese var bebek yok.kese 14,56 mm.bir haftadaha beklicezt olmazsa kurtaj olacam.doktor bos gebelik dedi.boyle bisey yasayan varmi normalr donen varmu

canım malesef benim de yaşadığım bir şey bu anlattığın.
kendiliğimden hamile kaldığım ilk gebeliğim sonradan boş gebeliğe dönüştüğü için kürtaj oldum bende. sonra tüp bebek tedavisine başladım, dondurulmuş embriyo transferim oldu. hcg testim düşük rakamlarla başladı ve sonra hızla yükseldi. yine de 5.haftada gittiğim kontrolde kese göründü bebek görünmedi. bir kaç hafta daha geçmesine rağmen hala kese var ama bebek yok olunca tekrar boş gebelik teşhisiyle kürtaj oldum. bebeğin tüp olması pek bir şey değiştirmiyor anladığım kadarıyla, boş gebelik riskin aynı oluyor.
şimdi 2.tüp bebek denememi yaptırdım yani 3.hamileliğim, bu sefer de yine 5.haftada sadece kese vardı. ben dedim eyvah bu da boş gelecek ama 7.haftada bebeği de gördük kalp atışını da duyduk.
6.haftada doktorlar aslında gebeliğin boş olup olmadığından emin oluyorlar ama operasyon için 2 hafta daha bekletiyorlar, benim gördüğüm bu.
5.haftada bebek görünmese de sonradan normale döndüğü oluyor, ama zaten bebek yoksa bile kesenin içinde yolk kesesine dair bir iz gömüş oluyorlar. 6.haftada gebelik kesesinin içinde hiç bir şey görünmüyorsa bunun sağlıklı bir gebeliğe dönüştüğüne şahit olmadım hiç.

İlk haftalarda kese oluşur 7 haftada bebgin kalbi oluşur bebgin kendisi 9 haftalikken belli oluyor hemen umudinizi kesmeyin

Ben de ilk hamileligimde yasadim bu durumu. Kese gorundu ama bebek olusmadi. Arkadasin dedigi gibi 6 da belli oluyor ama gec dollenme vb nedenlerle bekliyor doktorlar emin olmak icin. Simdi 3 aylik bi oglum var cok sukur Allah nasip etti. Hic sikma canini hayirlisini iste Allah tan..

Normal gebeliklerde gec dollenme olabiliyor tabi de tup bebekte embriyonun kacinci gununde oldugu net bilindigi icin biraz daha farkli isliyor surec.
Bos gebelik degildir insallah ama bos gebelikse bile sonrasinda cok daha kolay bir gebelik gecirebilirsin kendini strese sokmamaya calis

Mrb kızlar bende ilk gebeliğimde dış gebe oldum ikiz dediler hatta biri düştü.biri tüpe tutunmuştu tedavi ile çok şükür atlattım tüpe zarar verilmeden..aradan 2 yıla yakın zamann sonra ise yani 3 ay önce hammileydim ama kalbi durdu 10.haftada karnımda öldü suni sancı ile düşürdüm sonra kürtaj
Ve adetlerim düzensiz çok yine adet olmadım cuma test yaptım silik çizgi daha sonra kan verdik 0.5 dediler hayallerim yıkıldı ama hala umutluyum

kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım:((

Kizlar 6 haftalik hamileyim tupbebekle hamile kaldim.bigun doktora gittik. Kese var bebek yok.kese 14,56 mm.bir haftadaha beklicezt olmazsa kurtaj olacam.doktor bos gebelik dedi.boyle bisey yasayan varmi normalr donen varmu
canım bu anlattıgın durumu bı kac hafta once bende yasadım banada bos gebelık kese var bebek yok dedıler sonra baska bı doktora gıttım kese 17 mm di hala yerlesmemıstı bebek doktor beklememızı sabretmemızı soledı kese olusmus bebekte olusacaktr dedı bekledım ve 10 gun sonra gıttıgımde bebegımıde gordum kalp atıslarınıda dınledım sabırlı ol hemen kurtaj ısteme bekle bıraz baska bı doktora daha gıt bazı doktorlar hemen teshıs koyup almak ıstıyolar ama benım sonra gıttıgım doktor rahatlattı benım ıcımı bende senın ıcını rahatlatayım bıraz bana da aynı seyler soylendı ama bebegım suan 10 haftalık oldu

canım bu anlattıgın durumu bı kac hafta once bende yasadım banada bos gebelık kese var bebek yok dedıler sonra baska bı doktora gıttım kese 17 mm di hala yerlesmemıstı bebek doktor beklememızı sabretmemızı soledı kese olusmus bebekte olusacaktr dedı bekledım ve 10 gun sonra gıttıgımde bebegımıde gordum kalp atıslarınıda dınledım sabırlı ol hemen kurtaj ısteme bekle bıraz baska bı doktora daha gıt bazı doktorlar hemen teshıs koyup almak ıstıyolar ama benım sonra gıttıgım doktor rahatlattı benım ıcımı bende senın ıcını rahatlatayım bıraz bana da aynı seyler soylendı ama bebegım suan 10 haftalık oldu
Sizindeki tupbebekle oldu.valla neredeyse hiç umut vermedi çok kötüyü.ınş bende görürüm bebeğini.sizde sağlıkla kucaginiza alın ins

Sizindeki tupbebekle oldu.valla neredeyse hiç umut vermedi çok kötüyü.ınş bende görürüm bebeğini.sizde sağlıkla kucaginiza alın ins
ınsallah canım yok benımkı tup bebek deıl ama ne farkederkı erken den bos gebelık teshısı konulup sonra bellı olan cok bebıs var ben bekle derım sana sabret bıraz bekle ınsallah gorunur bebegın sende kavusursun bebegıne

ınsallah canım yok benımkı tup bebek deıl ama ne farkederkı erken den bos gebelık teshısı konulup sonra bellı olan cok bebıs var ben bekle derım sana sabret bıraz bekle ınsallah gorunur bebegın sende kavusursun bebegıne
I nss canım ınş 6 senedir bekliyorum rabbim duysun sesimizi

kızlar merhaba. size bir şey danışma istiyorum. ben ilk bbeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğundan kürtjla aldırdım temmuz 2015te. bat 10 şubattı ve adet olmayınca test yaptırdım beta hcg 55.24 çıktı. doktor gebelik başlangıcı dedi. 1 gun sonda kadın doğuma gittim durumumu anlattım. test yaptı beta hcg 105.57 progesteron 44.24 çıktı. gayet güzel ded,. cuma gunu yanı iki gün sonra gel testi tekrar yapalım dedi. gittim beta 296.84 çıktı ama progesteron 32.87 ye düşmüş. sancın var mı dedi yok dedim. bu tarz dalgalanmalar normal ama kanaman yada sancın fazla olursa gel dedi. yani düşük olur mu diye endişelendi galiba. 1 hat sonrada gel keseye bakıp testi tekrar yapalım dedi. rahim kalınlığımda ilk gittiğimde 20 mm çıkmıştı gayet iyi demişti. bende yarın başka bir doktora daha gidicem testi tekrar yaptırıyım acaba sağlıklı bir şekilde devam ediyor mu gebelik baktırıyım. sizc ne olabilir kızlar. tekrar düşük yaşarmıyım:KK43:(

Benimde progsteron dusmustu hatta 19 du 15 e dusmustu hemen proluton depot igne vuruldum ve sabah aksam 200 mg progestan iciyorum. Sukurler olsun Rabbime bebegim simsiki tutunmus.

Hanımlar bılmedıgımden soruyorum hanı dursunuz ya snradan grulur dye bu bebiş kesenın ıcınde ama cok kucuk dıyemı gzıkmyr yksa smradan mı gryr keseye anlamadım :( bırde bebış yoksa kese nıye olusyor bu arada knu sahıbı umarım bebegın ordadır

Amasya'da çok iyi bildiğim bir kadın doğum doktoru var, kendisi devlet hastanesinde çalışıyor. Dilersen ulaşım yolunu felan yazarım. Ama ümit et belki olur

Malesef dört ay önce bende yaşadım. Önce kese var bebek gelişmemiş dedi doktorum bekleyelim dedi bir hafta sonra alttan baktı ve kalp atışını duyduk.bir hafta sonra düşük yaptım. Fakat normale dönenlerde olduğunu biliyorum inşallah sizin öyle olur. Ama herşey Allahın takdiri. İnşallah gönlünüzce olur. Stresten kaçının o bir mucize sonucta ne biz düşüreniliriz nede oluşturabiliriz.

Hanımlar bılmedıgımden soruyorum hanı dursunuz ya snradan grulur dye bu bebiş kesenın ıcınde ama cok kucuk dıyemı gzıkmyr yksa smradan mı gryr keseye anlamadım :KK43: bırde bebış yoksa kese nıye olusyor bu arada knu sahıbı umarım bebegın ordadır
önce kese oluşuyor sonra bebek, geç döllenme olup haftalar karıştırılabiliyor bazen o yüzden görünmeyebiliyor . Fakat bende kese büyümeleri karşılaştırıldığında kese çok fazla büyüyüp bebek gelişmediği anlaşıldı

önce kese oluşuyor sonra bebek, geç döllenme olup haftalar karıştırılabiliyor bazen o yüzden görünmeyebiliyor . Fakat bende kese büyümeleri karşılaştırıldığında kese çok fazla büyüyüp bebek gelişmediği anlaşıldı

Anladım canımcevabın ıcın tesekkurler gecmiş olsun

Hanımlar bılmedıgımden soruyorum hanı dursunuz ya snradan grulur dye bu bebiş kesenın ıcınde ama cok kucuk dıyemı gzıkmyr yksa smradan mı gryr keseye anlamadım :KK43: bırde bebış yoksa kese nıye olusyor bu arada knu sahıbı umarım bebegın ordadır
ah bir bilsem bebiş yoksa kesenin niye orada olduğunu...
açıkçası şöyle bir sıralaması var o işin; bebek oluşurken kese de oluşuyor. kesenin içindeki bebeğin görülebilmesi için birkaç hafta geçmesi gerekiyor. sen evde bu haftalar geçsin diye beklerken bebekte bir anomali oluştuysa bebek sen anlamadan düşüyor ama kese o kadar iyi tutunuyor ki büyümeye devam ediyor.
sonra bir bakıyorsun içinde bebek yok ama kese maşallah 8 haftalık olmuş. soruyorsun tabi neden bebek yokken kese büyümeye devam etmiş diye, yanıt yok. tıbbın bile kesin olarak açıklayamadığı şeyler var. açıklanamayınca kader kısmete bağlamamız bu yüzden.

ah bir bilsem bebiş yoksa kesenin niye orada olduğunu...
açıkçası şöyle bir sıralaması var o işin; bebek oluşurken kese de oluşuyor. kesenin içindeki bebeğin görülebilmesi için birkaç hafta geçmesi gerekiyor. sen evde bu haftalar geçsin diye beklerken bebekte bir anomali oluştuysa bebek sen anlamadan düşüyor ama kese o kadar iyi tutunuyor ki büyümeye devam ediyor.
sonra bir bakıyorsun içinde bebek yok ama kese maşallah 8 haftalık olmuş. soruyorsun tabi neden bebek yokken kese büyümeye devam etmiş diye, yanıt yok. tıbbın bile kesin olarak açıklayamadığı şeyler var. açıklanamayınca kader kısmete bağlamamız bu yüzden.

Anladım canım gayet guzel anlatmışsın hersey Allah ımızın elınde tabı Rab bim isteyen herkese hayrlı evlatlar versım sende hamılesın grdugum kadaryla Saglıkla kucagına alırsn ınsallah yavrunu :KK200:

Back
X