Kese var bebek yok bebek oluşmuş kalp atmıyor

fatmadyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
10
1
1
30
Merhaba 23 Ekim adet tarihim test yaptım çıktı dokturda kese çıkmadı . 15 gün sonra gittim kese oluşmuş bebek yok dedi . 20 sonra gel kalp atışına bakalım dedi 2 gün sonra gittim bebek oluşmuş ama gelişmemiş. Kalp atmıyor dedi özelede gittim bebek var kalp atmıyor dedi kürtaj önerdi başka hastaneye gittim bebek erken 6+4 daha erken ondan kalp atmıyor ama bebeğin gelişim güzel normal dedi 1 hafta sonra gel aynı sonucu verirse o zmn kürtaj olunur dedi ama şuan herşey normal dedi . 20 öncesi ultrasyon baktı burda bebek oluşmamış ki dedi sadece kesen var ama şimdi ki kontrolde bebekte kesede oluşmuş dedi kalp belki yenidir ondan atmıyor 16 Aralık boş kese 6+2
7 Ocak Çarşamba bebek 6+4 görünüyor dedi kalp ondan atmamış dedi başına böyle gelen oldumu

Eklentiler

• F2C80214-7154-49F7-BCF0-C47BC72A66C1.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 18
Ya bebek varsa kalp atışı için 7. Haftaya kadar beklenebilir. Ben 7 haftadan sonra kalp atışı duyuluyor diye biliyorum.

Peki sizde gelişim nasıldı bana dedi bebek oluşmuş ama kalp atmıyor kalp atma haftadınddasın dedi kürtaj dedi başka 3 doktor gezdim bir önceki ultrason kese oluşmuş ama bebek geç oluşmuş olabilir şuan 6+4 dedi bir hafta sonra gel hemen kürtaj yapmak istemıyorum dedi

Bekle bacım. Doktorlar bayılıyor hemen göz korkutmaya. 7 haftayı da geç bemce öyle git doktora ve doktorunu değiştir. Seni panikleten değil de rahatlatan birini bul bence. Niye bişeylee olmadan oluyormuş gibi davranıyorlar anlamıyorum hiç yorum yapmasın haftaya gel kalp atışını haftaya duyarız desim yollasın. Hemen yok kürtaj yok bilmem ne.... Ne gerek var dile getirmeye. Zaten 6 haftadan sonra kalp atışı duyulması normal bekleyin 7-8haftalık olsum gidin doktora 8 haftadan sonra hala yoksa kalp atışı o zaman konuşsunlar kürtajı. Ne seviyorlar anne adaylarını panikletmeyi ya. Zaten cok zor süreçler..

Bana 10 haftalık diyor .kese 6+ 2 görünüyor kalp atmıyor kesede bebek yok bu gün gidiyorum kalp atış için kürtaj dedi başka doktora gittim bebek 6+4 çıktı bekle dedi kürtaj yapmıyorum dedi küçük kalbi için bekleyelim dedi

Eklentiler

• F2C80214-7154-49F7-BCF0-C47BC72A66C1.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 14
Kese 6.4 çıkıyor anam bebek yerleşecek dedi 20 gün sonra 8 Ocak yanı gittim bebek olmuş ama kalp yok dedi

Ekim ayindan bahsediyorsunuz cok uzun sure geçmiş.
Cok karisik anlatmissiniz. 20 oncesi 20 sonrasi yerine tam tarih yazsaniz insanlar daha iyi anlardi.
23 Ekimde test yaptiniz ve o zaman mi pozitif cikti yoksa en son o zaman mi adet gordunuz?
Ilk testi ne zaman yaptiniz?

Doğru anlatamamissiniz herşey karismis. . 10 haftalık ise malesef kürtaj olmalısınız. 6 haftalık ise bekleyin 1 2 hafta daha.

Son düzenleme:
16 Aralık'ta keseniz 6 hafta görünüyor 7 ocakta kesenizin 9-10 haftalık falan oluyor bu şekilde bebek varsa kalp atışını duymanız gerekiyor haftası küçük ise keseniz baya büyük oluyor bebeğe göre birde attığıniz 16 Aralık ultrasonda kese boş gorunuyorki 6 -7 haftada genelde kalp atışı olmalı sizde kese anladığım boş o tarihte oyuzden geç döllenme gibi birşeysiniz sanırım doktor belkide bundan dolayı şans verelim demiştir

İlk adet tarihim Ekim 23 Kasım’ın 23’ünde adet olmadım sonra 2 Aralık‘ta test yaptım pozitif çıktı 9 Aralık’a randevu aldım kadın doğuma gittim ultrason da çıkmadı ama kan testinde değerim 1777 çıktı doktor bana git 10:15 gün sonra gel dedi ultrasyondan bakalım dedi 16 Aralık‘ta tekrar hastaneye gittim kesen oluşmuş ama bebek içine yerleşecek dedi bebek daha içine gelmemiş dedi ultrason çekti ultrason kağıdında altı hafta iki gün diyor 10:15 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını dinleyelim 7 Ocak‘ta gittim tabi üstünden 20 gün geçti 7 Ocak‘ta gittim 2025 kalp atışlarım dinleyecektik doktor bana bebek gelişmemiş kalbi atmıyor git eşinle konuş saat 4:00’e kadar nöbetçi doktor var seni kürtaja alalım dedi çıktım şimdi özel bir hastaneye gittik aynı gün Altan muayene etti evet dene bebek sağlıksız görünüyor kalbi atmıyor ertesi gün oldu ben farklı bir yere gittim doktora yerin araştırma hastanesine gittim Dr. Altan muayene etti bebek kesede duruyor dedi bebeğin gelişimi de olmuş dedi ama evet kalbi atmıyor dedi sonra beni 1 - 1’e gönderdi ultrason çekti ultrason da doktor altı hafta dört gün dedi ama kalp atmıyor tekrardan doktoruma çıktım doktorum dedi ki elinde dedi daha önce çekmiş oldum bir ultrasonum var mı çıkardım gösterdim bunda kese var ama bebek yok ki dedi belki senin geç döllenme olduğundan kaynaklı bebek şu an küçük ve ondan kalp atışı olmuyor ben sana şu an kürtaj yapmak istemiyorum dedi şu an senin bebeğin altı hafta dört gün görünüyor git bir hafta dedi dinlen sonra gel şu gün beni gene bul dedi ben seni nota alacağım eğer gene aynı durumlar izlenirse sende dedi o zaman kürtaj yaparım zaten şu an sağlıklı görünmüş bir problemin yok değerlerin de normal dedi kalp atışının atmaması bebeğin geriden gelmesi ve küçük olmasındandır dedi yani umudum artık şu bir hafta inşallah güzel haberler alırım inşallah dediği gibi bebek küçük ondan kalp atmıyordur geç döllenenmiştir

Evet çünkü 16 Aralık‘ta ben gittiğim zaman kesimin ölçüsü altı hafta iki görünüyor ama içinde bebek yok boş kese on 15:15 gün sonra gel dedi bebeğin kalp atışını dinleyelim dedi bu sefer gittim kesede bebek var ama kalp atışı yok sonra kürtajı alalım dedi işte farklı bir hastaneye gittim o da bebek Kesede sağlıklı görünüyor kalp atışı içinde küçük olabilir bu yüzden bir hafta daha bekleyelim dedi

6+4 te kalp atışı duyulmamıştı bizim de. Hala erken sonra 8. Haftada duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…