Kese var bebek görünmüyor

minikkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
43
12
26
Merhabalar,
5+6 gebeyim
Bugün muayenede doktor keseyi gördü ama bebek görünmedi. Kese boştu.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Beta verdim 23 bin betam cıktı . Böyle durum yaşayan var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhabalar,
5+6 gebeyim
Bugün muayenede doktor keseyi gördü ama bebek görünmedi. Kese boştu.2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Beta verdim 23 bin betam cıktı . Böyle durum yaşayan var mı? Boş gebelik olmasından korkuyorum. Tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var.
karından us ye baktıysa görünmez zaten erken

Merhabalar konuyu canlandırmış oldum ama
6+3 teydim karından hiç goremedi sonra vajinal baktı ve kese göründü yol kesesi mi ne diyorlar o da göründü ama bebek görünmedi. Kistim varmış ve patlamış karnıma kanama yapmış çok ağrı cekiyordum 2 gün sonra tekrar karından baktı ama bebek gorunmedigi için çok tedirgin oldum. Betahcg 26 binlerde çıktı be 6+5 olmasına rağmen görünmemesi normal mi

Bende gittiğimde 5+6 ydım betam 23 binlerdeydi karından ultrasonda kese göründü bebek görünmedi 2 hafta sonra gel dedi Pazartesi randevum var. Siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla görünecektir. Geç dölleniyor olabilir son adet tarihiniz neydi bir de doktor tekrar ne zaman gelmeni söyledi

Merhabalar konuyu canlandırmış oldum ama
6+3 teydim karından hiç goremedi sonra vajinal baktı ve kese göründü yol kesesi mi ne diyorlar o da göründü ama bebek görünmedi. Kistim varmış ve patlamış karnıma kanama yapmış çok ağrı cekiyordum 2 gün sonra tekrar karından baktı ama bebek gorunmedigi için çok tedirgin oldum. Betahcg 26 binlerde çıktı be 6+5 olmasına rağmen görünmemesi normal mi
En son görmediğinde yine vajinal mi baktı ?
Doktor görememe sebebini soylemedi mi (kanamadan kaynaklı vs )
Bide bebeği göremeyip hemen neden 2 gün sonraya çağırdı ki acaba sizi

Merhabalar,
5+6 gebeyim
7 çı haftada git kalpatışınıda dınlersın. Şımdı daha erken gözukmezkı

5+3te ben de sadece kese gördüm. gayet normal bir durum. daha erken. 6+6da hem bebişi hem kalp atısını gördük.
Merhaba benim kesem acaba bos mu dolu mu anlayamadim alttan muane etti haftaya tekrar gel desi ama kav haftalik oldugunu bile bilmiyorum sizce?

Eklentiler

• IMG_7736.jpeg
    IMG_7736.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 67
X