Ben tam 6 haftalik hamileyim kese var. İki haftadır haftada bir gün hafif kanamam oldu progestan iğne yapıldı. İlacını da kullanıyorum. kesede sorun yok ama bugün kontrolde bebek görünmedi. Doktor bekleyelim haftaya vajinadan muayene ederiz dedi. Bu hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Boş gebelik olacak diye çok korkuyorum. Bu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese var bebek görünmüyor
- Konu Sahibi slnr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırrr:) Stresi bırakın 8. haftada göreceksiniz. Sizin gibi çok var böyle. Müjdeli haberleriniz olsun. Ben yurtdışında embryo uzmanı bilim kadınıyım rahat olun.Ben tam 6 haftalik hamileyim kese var. İki haftadır haftada bir gün hafif kanamam oldu progestan iğne yapıldı. İlacını da kullanıyorum. kesede sorun yok ama bugün kontrolde bebek görünmedi. Doktor bekleyelim haftaya vajinadan muayene ederiz dedi. Bu hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Boş gebelik olacak diye çok korkuyorum. Bu
İnşallahh teşekkür ederimDaha erken görünmeyebilir stres yapmayın inşallah tekrar gittiğinizde görürsünüz
Umarım o kalp atışını duyucamm teşekkür ederimmHayırrr:) Stresi bırakın 8. haftada göreceksiniz. Sizin gibi çok var böyle. Müjdeli haberleriniz olsun. Ben yurtdışında embryo uzmanı bilim kadınıyım rahat olun.
- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
Aynı haberi bugun bende aldım 7 haftalığız kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim. P.tesi tekrar gideceğim. Tüp bebek denememdi çok üzüldümBen tam 6 haftalik hamileyim kese var. İki haftadır haftada bir gün hafif kanamam oldu progestan iğne yapıldı. İlacını da kullanıyorum. kesede sorun yok ama bugün kontrolde bebek görünmedi. Doktor bekleyelim haftaya vajinadan muayene ederiz dedi. Bu hafta nasıl gecicek bilmiyorum. Boş gebelik olacak diye çok korkuyorum. Bu
Benim bugün karından görünmedi ama alttan muayene ile bebek de kalp atışı da göründü. Doktorlar her ihtimali söylüyorlar ama bu her zaman iyi olmuyor. Umarım sizin de bir dahaki gidisinizde görünür. Minik kendini gösterir inşallah.Aynı haberi bugun bende aldım 7 haftalığız kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim. P.tesi tekrar gideceğim. Tüp bebek denememdi çok üzüldüm
- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
Banada baktı hem alttan hem üstten ama boş hiç bişey gözükmediBenim bugün karından görünmedi ama alttan muayene ile bebek de kalp atışı da göründü. Doktorlar her ihtimali söylüyorlar ama bu her zaman iyi olmuyor. Umarım sizin de bir dahaki gidisinizde görünür. Minik kendini gösterir inşallah.
- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
7+4 te gittim görünmedi p.tesi yani yarın bidaha bakıcak ama ümitlenme dedi doktor. En geç kaçıncı haftada görünüyorHayırrr:) Stresi bırakın 8. haftada göreceksiniz. Sizin gibi çok var böyle. Müjdeli haberleriniz olsun. Ben yurtdışında embryo uzmanı bilim kadınıyım rahat olun.
- 26 Aralık 2022
- 2
- 0
- 1
- 30
Benimde tüp bebek ve 5 haftalık oldu . Bugün doktora gittim kese çok küçük tu doktor kese boş dedi . Bebek görünmedi haftaya gel tekrar bakalım dedi . İnşallah hayırlısıyla iyi haberler alırız. Sizde bir gelişme olursa mutlaka yazın.Aynı haberi bugun bende aldım 7 haftalığız kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim. P.tesi tekrar gideceğim. Tüp bebek denememdi çok üzüldüm
- 7 Ocak 2021
- 515
- 395
- 53
- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
Kese boştu düşük yaptımBenimde tüp bebek ve 5 haftalık oldu . Bugün doktora gittim kese çok küçük tu doktor kese boş dedi . Bebek görünmedi haftaya gel tekrar bakalım dedi . İnşallah hayırlısıyla iyi haberler alırız. Sizde bir gelişme olursa mutlaka yazın.