Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi 😊

Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi 😊
Mrb benim iki kızım var mrk ettim söylediğinizi dikkat etmemiştim şimdi baktım gerçekten yuvarlak ikisinde de kese🙄 tesadüf mu bilemedm ama uzun kese de ben hiç gormedim🤔

Oglum var ve kesesi gerçektende muz gibi uzun elips gibi bazen ama hiç yuvarlak olmadı resimlerde doğru olabilir

• Beğen
Reactions: Z P
Oglum var ve kesesi gerçektende muz gibi uzun elips gibi bazen ama hiç yuvarlak olmadı resimlerde doğru olabilir

Arkadasiniz banada yorum yapsa cok merak ediyorum 2 oglum var.

Eklentiler

• 1578066246027230497730.jpg
    1578066246027230497730.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 4.559
  • Beğen
Reactions: Z P
ay bi gün benim de bebem olsa da tek derdim kesesinin şekli neydi olsa:)) özendim size maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin:)

Benimki de uzundu sanki ya. Ve erkek. İlk kez duydum ama tutuyor sanki ilginç.

X