kese ufak ama bebek buyuyor

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
314
163
merhaba arkadaşlar sata göre 7+3 günlük hamileyim ama bebeğim 6+5 günlük sorum su gebeliğimi ögrendiğimd beri gebelik kesem çok ufak çok yavaş buyudu dün gittiğimde gebelik kesemin 8.18 mm olduğunu öğrendim içinde bebeğim oluşmuş ve kalp atışı başlamış dr çok kuvvetli atıyor ama kese büyümediği için sıkıntılı dedi ve ben o akşam yoğun kanamayla düşük yaptığımı sanarak dr a gittim ama bebeğim allaha şükür yaşıyordu aynı durumda olan varmı gebelik kesesi ufak olup ilerleyen haftalar büyüyen yada keseyı nasıl büyütebilirim yardım edin lütfenn

Canım bunun sebebi büyük ihtimalle geç döllenme olmasıdırki.Zaten önemli olanda bebegn gelişimi yani ultrasonda kaç haftalık görünüyorsa odur.Bak mesela benim bebegim sata göre 13+2 ama ultrasonda en başından beri bir hafta önden gidiyor daha dün ultrasona girdim bebişim14+6 günlük görünüyor.Bende hep bebegimin gelişimi önden gidiyor zannediyordum ama doktorum bazen bir ayda iki kere yumurtlaya bilecegimi ve bebeginde ilk yumurtlama tarihinde döllendigini söyledi.Seninkide geç döllenmedir benim kesemde 5+5 günlükken 1.44 cm di yani 14 mm normal yani senin kese boyutun haftana göre.

sağol canım mesajın için insan ister istemez tedirgin oluyor bu arada kanamalarım var oda strese soktu beni

sağol canım mesajın için insan ister istemez tedirgin oluyor bu arada kanamalarım var oda strese soktu beni

Ah canım kendini üzmeki bebeginde üzülmesin kalp atışını duyduysan sorun yok zaten bebek canlı oldugu sürece kese gelişir . Kanamayıda çok fazla takma kafaya benim 6 haftada minicik olmuştu kanamam igne vuruldum 10 haftamda aşırı oldu 10 gün tedavi gördüm 4 gün önce takrarladı ama şükürki bebegim saglıklı.İnan bendeki kanamayı görseydin resmen şakır şakırdı ama bak bebgim çok saglıklı.Çünkü ben hiç bir şekilde olumsuz düşünmedim sende öyle yap bol bol dinlen ve moralini bozma kanama falan geçer gider allahın izniyle.

sağlıkla al kucağına canım aarkaadaşımında bir kaç ay kaanaması oldu bebek öldü sanıp gittiler fakat allaha şükür suanda 32. haftadalar

bebeğimi kaybettim kese ufak olunca düşük oldu bugun kürtaj oldum hakkımda hayırlısı buymuş

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı gebelikler ve çocuklar nasip eder inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

minikprensim biz seninle kasım 2014 topiğindeydik oraya artık yazmak istemiyorum. zaten herkes kendi derdin de yazdığımda görülmez. biliyorsun bende kaybettim hemde 3. benim. ama 1 2 veya 3 farketmiyor allah seni evladına bağışlasın nabalım herşey allahtan. umarım yine olur sağlıklı evlatlarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…