- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
-
Canım yorumun için çok teşekkür ederim benim de kornual gebelik şüpheli. İçimi çok rahatlattın, allah bebişini upuzun sağlıklı ömürler versin :)Benim o başına gelen. Sağ üst tüpüme çok yakındı hatta kornual gebelikten şüphelendiler. 2 hafta sonra sağlıkla aşağı indi.
Güzel haberleri bekliyorum. SağlıklaCanım yorumun için çok teşekkür ederim benim de kornual gebelik şüpheli. İçimi çok rahatlattın, allah bebişini upuzun sağlıklı ömürler versin :)
merhaba benimde böyle bi durumum var sizin için son durum nedir umarım güzel haberler almışsınızdırMerhaba kızlar,
5+4 hamileyim. Kesem gözüktü ama sağ tüpe daha yakınmış. Dr dış gebelik olabilir dedi ama ortaya da yerleşebilir dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Pazartesi günü kontrolüm var. Çok endişelendim. Kanamam ağrım vs yok.
Merhaba sizin için nasıl umarım sizde güzel haberler almışsınızdırMerhaba nasıl bir süreç içerisindesiniz banada aynı şeyler söylendi inşallah inmiştir aşağıya bebeğiniz
Çok şükür normale yakın olduğunu söylediler ama yine de riskli gebelikteyim perşembe tam net konuşmak için kontrolüm varMerhaba sizin için nasıl umarım sizde güzel haberler almışsınızdır
Çok şükür normale olduğunu söylediler ama yine de riskli gebelikteyim perşembe tam net konuşmak için kontrolüm var sizin durum ne umarım normale gelmiştir bebeğinizMerhaba sizin için nasıl umarım sizde güzel haberler almışsınızdır
Merhaba çok şükür normale geldi ama doktorumuz yakın aralıklarla kontrol istedi inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelirlerÇok şükür normale olduğunu söylediler ama yine de riskli gebelikteyim perşembe tam net konuşmak için kontrolüm var sizin durum ne umarım normale gelmiştir bebeğiniz
Merhaba beneginizi kucağınıza aldınız mı acaba. Banada aynı teşhis kondu. Ben asla sağlıkla ilerlemez diye düşünüyorum.Benim o başına gelen. Sağ üst tüpüme çok yakındı hatta kornual gebelikten şüphelendiler. 2 hafta sonra sağlıkla aşağı indi.
Merhaba sağlıkla kucağımdaMerhaba beneginizi kucağınıza aldınız mı acaba. Banada aynı teşhis kondu. Ben asla sağlıkla ilerlemez diye düşünüyorum.
Sağlıkla büyütün inşallahMerhaba sağlıkla kucağımda
Merhaba siz de durum nasıl oldu acaba.Bana da kornual şüphesi ile yaklaşıldı da aşağı iner mi bilemiyorum. Endişeliyim biraz o yüzden.Haftaya kontrolüm var hayırlısı ile inşAllahMerhaba beneginizi kucağınıza aldınız mı acaba. Banada aynı teşhis kondu. Ben asla sağlıkla ilerlemez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?