UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 561 Emoji Skoru 232 Puanlar 18 12 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gule56 #21 Bence batıl inanç ama çevremde Çin takvimine göre nasıl olduysa hepsi tutmuş şekilde . Benimki de dahil .
Bence batıl inanç ama çevremde Çin takvimine göre nasıl olduysa hepsi tutmuş şekilde . Benimki de dahil .
flylessbird Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2015 Mesajlar 602 Emoji Skoru 575 Puanlar 103 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gule56 #22 UmayUmay0 .!.: Ben fetal dna ile öğrendim ama 12 hafta net gösterdi, erkek Genişletmek için tıkla... Evet onu duymuştum, yurtdışına gönderilen test oluyor değil mi? Ben onu yaptırmadım ya ikili test yaptırdım daha da bir şey yaptırmam herhalde
UmayUmay0 .!.: Ben fetal dna ile öğrendim ama 12 hafta net gösterdi, erkek Genişletmek için tıkla... Evet onu duymuştum, yurtdışına gönderilen test oluyor değil mi? Ben onu yaptırmadım ya ikili test yaptırdım daha da bir şey yaptırmam herhalde
UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 561 Emoji Skoru 232 Puanlar 18 13 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gule56 #23 flylessbird .!.: Evet onu duymuştum, yurtdışına gönderilen test oluyor değil mi? Ben onu yaptırmadım ya ikili test yaptırdım daha da bir şey yaptırmam herhalde Genişletmek için tıkla... Evet, ben de ikili test vs yaptırmadım direk onu yaptırdım sadece
flylessbird .!.: Evet onu duymuştum, yurtdışına gönderilen test oluyor değil mi? Ben onu yaptırmadım ya ikili test yaptırdım daha da bir şey yaptırmam herhalde Genişletmek için tıkla... Evet, ben de ikili test vs yaptırmadım direk onu yaptırdım sadece
S sarimelekler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 129 Emoji Skoru 21 Puanlar 13 Yaş 29 3 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gule56 #24 Minik kralice .!.: Daha çok küçük bu teori için bu yıl erkek yılı Genişletmek için tıkla... 7+1 karından yorumlar musunuz lütfen
Minik kralice .!.: Daha çok küçük bu teori için bu yıl erkek yılı Genişletmek için tıkla... 7+1 karından yorumlar musunuz lütfen
I ikizcan ❤️❤️ Kayıtlı Üye Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 464 Emoji Skoru 456 Puanlar 53 Yaş 33 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gule56 #25 Hanımlar benim keseyi de yorumlamanız mümkün mü acaba işaretledim kafa karışıklığı olmasın diye karın ultrasonu Eklentiler IMG_4238.jpeg 61 KB · Görüntüleme: 41
Hanımlar benim keseyi de yorumlamanız mümkün mü acaba işaretledim kafa karışıklığı olmasın diye karın ultrasonu