Kimse yokmu arkadaşlarMerhabalar
9+5 im karından ultrason yapıldı burada kese şekline göre tahminde bulunan arkadaşları gördüm rica etsem benim kinide bakabilir misiniz çok merak ediyorum :)
Ya çok teşekkür ederim yorumladiginiz içinTahminimce kız sadece bir tahmin erkekler fasulye şeklinde olup sola yerlesyo dyolarkızlar yuvarlak kese sağa
Öğrendiniz mi cinsiyeti merak ettimYa çok teşekkür ederim yorumladiginiz içintabiki öncelikle sağlık öncelikli duam sağlıklı olması, ama allahta biliyor kızım olsun çok istiyorum insallah öyledir suan 11+5iz . 12. Haftadan sonra belli olur dediler bakalim hayirlisi Allah tan , cok teşekkür ederim
Hayir henüz öğrenemedim 12+4 olduk ama bir doktor 12 .haftadan sonra belli olur biri 14 biri de 16 diyorÖğrendiniz mi cinsiyeti merak ettim
Kese sekline göre tahmin diye bir sey cok bu arada.Hepsi uydurma bilginiz olsunMerhabalar
9+5 im karından ultrason yapıldı burada kese şekline göre tahminde bulunan arkadaşları gördüm rica etsem benim kinide bakabilir misiniz çok merak ediyorum :)
Merhaba , bugun cinsiyeti öğrendim çok şükür, doktorum yüzde 99 erkek dediÖğrendiniz mi cinsiyeti merak ettim
Merhaba çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim tüm teoriler bende tuttuMerhaba , bugun cinsiyeti öğrendim çok şükür, doktorum yüzde 99 erkek dedi
Hayirli olsun inşallah , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , aminMerhaba çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim tüm teoriler bende tuttu
Amiiiin inşallahHayirli olsun inşallah , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , amin
Merhaba çok sevindim bende bugün oğluşum olacağını öğrendim tüm teoriler bende tuttu
Kese şeklim tam fasulye kalp şeklindeydi çocuk sola yakın yerleşmişti çin takvimi erkek diyordu. Ramzi teorisine göre erkek dyordu erkek gerçekten. Bde ben hiç kız görmedim hep erkek gördüm ruyamda emindm ztn doktor deynce hiç şaşırmadımSağlıkla kucağınıza alın inşallahTeoriler neydi acaba bende merak ediyorum
Valla canım çok teori var aslında ama ben sanırım inanmadıgıma bende hiç biri tutmadıSağlıkla kucağınıza alın inşallahTeoriler neydi acaba bende merak ediyorum
Bende cinsiyeti için gün sayıyorm zaman hiç gecmyobiz henüz 10+3uz ama rüyamda sürekli oğlum olduğunu görüyorum çin takvimi erkek diyor kesem fasülye gibi bakalım bunlar nekadar doğru çıkacak
Hayır canım benim kesem fasülye gibi ortadan basıktıEki Görüntüle 3209380
Merhaba cinsiyetinizi öğrenmişsiniz hayırlı olsun ☺ keseniz bu şekilde miydi acaba
Snladım teşekkür ederimHayır canım benim kesem fasülye gibi ortadan basıktı