Kese sekli yorumlar misiniz

Ertuertu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
185
40
28
31
5 haftalik hamileyim kese seklimi yorumlayabilir misiniz bide yan tarafta siyah olan yer acaba kanama alani midir..dr herhangi bisey demedi sadece 14 gun sonra gel bebek ve kalbe bakalim dedi

Eklentiler

• 20231212_144631.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 96
Kanama alanı olsa bizim gördüğümüzü o da görür ilaç iğne bişey yazardı sakin olun kalp dimleyelm dediğine göre sorun yok

Kanama alanı olsa bizim gördüğümüzü o da görür ilaç iğne bişey yazardı sakin olun kalp dimleyelm dediğine göre sorun yok
Merhaba bosey sorucam ben tup bebek yaptım dun kese gormeye gittim 23. Gun yanı bır tane 6 mm bır tane 4mm kese gozuktu ama bebek yol dedı hatta 4 mm olana kese bıle demedı supelı dedı sizce haftaya kalp atısı duyulur mu benım hesabıma gore 6 haftalık gebelıgım

Lutfen cevaplayabılırmısınıx haftaya salı tekrar gıdıcem bu kadar kucuk olmasına normal mı 6. Hafta ıcınde

Dun cekılen ultrason
Burda sadece bn 1 tane gordum ama dr suphelide olsa 2 diyosa 2 ihtimal var canim ya kese ya da kanama alani kanama alani demediyse yuzde 90 kese hic korkma stres yapma bn 2 kimyasal 1dis gebelik bir dusuk yasadim. ALLAHTAN umidimi kesmedim. Ben cok stres yaptim her seferinde cik korktum ve hep korktugum badima geldi.. o yuzden iyi deyler dusun iyi olsun.sonucta kaderde ne varsa onu yasiyoruz ve bir bebek dogacaksa hic birsey ona engel olmaz o yuzden kotu dusunme gun sonunda hersey olacagina variyor sadece kotu dusunerek olumsuzu cekiyosun.bende korkuyom endise ediyorum ama elden bisey gelmiyo.bol bol dua et el şafi cek ve Allah a birak

Rabbım hepımızın yardımcısı olsun biliyorum tabıkı o ısterse hersey olur ama İnsanız ıste burda kese bıtane cunkı ısısını ayrı ayrı cekmıs bu normal 6mm olanın resmi dıgerı 4mm ve kucuk resimde bıle nokta kadar bılemıyorjm haftaya salı gıdınce bellı olur heralde artık benim için onemlı olan ıkız olması degıl saglıklı olsun benimle olsun 1 tane olsun onada razıyım

Bu arada ıkı dıs gebelık bende gecırdım tupum alındı sonra zaten olmadı tup bebek yaptık mecburen

Bu arada ıkı dıs gebelık bende gecırdım tupum alındı sonra zaten olmadı tup bebek yaptık mecburen
Rabbim gonlune gore versin insallahh.. dis gebelik cok zor rabbim kimseye yasatmasin dilerimki ikiz olur cektigin acilarin mukafati olur. Insaniz illaki kafaya takiyoz istiyoruz anne olmak ama iste bizede boyle imtihan dustu.hersey cok guzel olcak kafani dagitacak seylerle illgilenmeye calis

merhaba 6+5 de kese var ys kese bebek görünmedi daha sonra gorunme şansı var mıdır doktor 10 gün sonra gelmemi istedi

Eklentiler

• 20231217_133403.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 61
merhaba 6+5 de kese var ys kese bebek görünmedi daha sonra gorunme şansı var mıdır doktor 10 gün sonra gelmemi istedi
Merhaba daha önceki gebeliğimde bende de görülmemişti. 6 haftadan sonra gördük. 7. Hafta kalbini duyduk. Endişeniz olmasın inşallah görülür

5 haftalik hamileyim kese seklimi yorumlayabilir misiniz bide yan tarafta siyah olan yer acaba kanama alani midir..dr herhangi bisey demedi sadece 14 gun sonra gel bebek ve kalbe bakalim dedi
Merhaba şuan ne durumdasınız kalp atışı duydunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…