• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese şekli uzun görünüyor normal mi yaşayan var mı neden olur ??

eeefff10

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
179
101
18
Kızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor 🙏🏼
Ultrason karından

Eklentiler

• IMG_20230522_120608.jpg
    IMG_20230522_120608.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 448
Kızlar merhaba bugün daha çok yeni kalp atışı duyduk 5+5 dedi doktor geç döllenme ile hamile kaldım on gün sonra daha net duyarız artık dedi kese görüntüsü fotoğraftaki gibi. Söylendiği gibi cinsiyetle mi ilgildir kesesi böyle olan var mı bu bir sorun vs oluyor mu ilk olunca insan tedirgin oluyor 🙏🏼
Ultrason karından
Merhaba, kese şekline takılma ultrason kaliteleri bile fark ettiriyor. Ya da ultrason açısına göre değişiyor. Benim 7.hafta görüntüsü bu mesela uzun değişik bi şekilde. Şimdi 19 haftadayız çok şükür. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-22-22-04-43-444-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-05-22-22-04-43-444-edit_com.miui.gallery.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 405
Yaa rabbim bagislasin🙏🏼 kese sonra yuvarlaklasti mi peki yoksa hep böyle ama sağlıklı devam mı etti birde cinsiyeti nedir 🤗

Yaa rabbim bagislasin🙏🏼 kese sonra yuvarlaklasti mi peki yoksa hep böyle ama sağlıklı devam mı etti birde cinsiyeti nedir 🤗
Hepimizinkini 🙏 Şimdi de yavrum dürüm olmuş gibi doktora dedim o sıkışmıyor mu diye güldü bana 😁 Hiç yuvarlak olmadı ,sağlıklı ilerliyor bu da en son geçtiğimiz haftadan oğlum olacak inşallah.

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-22-22-11-40-979-edit_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-05-22-22-11-40-979-edit_com.miui.gallery.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 398
5+5 kalp atışı doktor var çok minik dedi ama tam duyamadım 10-15 gün sonra tekrar gel dedi o zaman kese durumu normal sanırım tek yaşayan ben değilim 🙏🏼

Ultrason karından
Ultrason cihazını tuttuğu yere göre Farklı görünür tabi ki kese,kalp atışını duymuşsunuz maşallah doktor da sorun yok dediyse niye boştan yere can sıkacak yer arıyorsunuz 😂

Ultrason karından
Merhaba. Ben de bugün kese görmeye gittim. Kese değişik dedi bana da sat a göre 5+2. Bir haftaya netleşir nolduğu dedi sağlıklı mı değil mi diye dedi. Tabi ki ben çok üzgünüm şuan durmadan ağlıyorum. Başka bir doktora daha gitmeli miyim diye düşünüyorum

Merhaba, doktorunuza hastaneye güveniyorsanız bekleyin derim her seferinde aynı psikolojiyi yaşamaya gerek yok ama sat a göre hesaplama geç döllenme varsa çok doğru olmayabiliyor. Bana doktorum cihazda gün hafta görünmeye başlayınca ölçüm yapinca tam bilgi vermişti ilk kaç beta ile öğrendiniz ve sonra tekrar beta baktirdiniz mi

Ultrason karından
Doktorunuz bir sıkıntı olduğunu belirtmediyse korkulacak bir sıkıntı yoktur canım merak etme

Merhaba, doktorunuza hastaneye güveniyorsanız bekleyin derim her seferinde aynı psikolojiyi yaşamaya gerek yok ama sat a göre hesaplama geç döllenme varsa çok doğru olmayabiliyor. Bana doktorum cihazda gün hafta görünmeye başlayınca ölçüm yapinca tam bilgi vermişti ilk kaç beta ile öğrendiniz ve sonra tekrar beta baktirdiniz mi
İlk 172,416,1014 şeklinde gitti bugün tahminen 2000 küstülersedir diye düşünüyorum

Back