• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese resmi, kizlar bilginizi paylaşin

angel_s3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
394
164
103
29
şu usteki 15 cm neki kizlar, son adet tarihine gore 5.4 hafta resimde. birde kesenin yanindeki yuvarlakcik neki

Eklentiler

• 20181005_231640.jpg
    20181005_231640.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 203
şu usteki 15 cm neki kizlar, son adet tarihine gore 5.4 hafta resimde. birde kesenin yanindeki yuvarlakcik neki
Doktorunuza neden sormadınız bunları? Hayret ediyorum doktoruna sormayıp ya da güvenmeyip foruma derdini anlatmaya çalışanlara. En iyisini doktorunuz bilir lütfen aklınızda soru varsa direkt doktorunuza sorun.
O 15 cm görüntülenen alanın büyüklüğü, yani karnınızın içinde 15 cmlik bir alanı gösteriyor USG cihazı. Kesenin yanındaki şey de normal, rahim içi yapısı yani.

Doktorunuza neden sormadınız bunları? Hayret ediyorum doktoruna sormayıp ya da güvenmeyip foruma derdini anlatmaya çalışanlara. En iyisini doktorunuz bilir lütfen aklınızda soru varsa direkt doktorunuza sorun.
O 15 cm görüntülenen alanın büyüklüğü, yani karnınızın içinde 15 cmlik bir alanı gösteriyor USG cihazı. Kesenin yanındaki şey de normal, rahim içi yapısı yani.

cevabiniz icin sagolun oncelikle, ilk cocugum olacak doktor bakti herşey iyi dedi heyecandan tabiki insan sorularini unutur. burdaki benim gibi yeni hamile olanlar hep MM den bahsediyo benimde aklima takildi o cm neyin olcusu diye merak ettim. beni ultrason yapan cihaz dopple ultrason galiba, ultrasondan ultrasona degişir rakam vs ler sanirim o yuzden meraktan sordum buraya benim gibi ultrasonda yapan varsa belki biliyodur neyin olcusu oldugunu belki cvp verir diye bu tamamen bilgi merak sizin aklinizda ne bilemiyorum aşiri panik yapiyosunuz

Sanırım şuan kese göründü mm yazmıyor o 7. Haftada kalp atışından artık bebeğin varlığı kanıtlandıktan sonra olur crl der o bebeğin boyu oluyor

Sanırım şuan kese göründü mm yazmıyor o 7. Haftada kalp atışından artık bebeğin varlığı kanıtlandıktan sonra olur crl der o bebeğin boyu oluyor

kese boyutunu bize soylemişti unuttum cnm heyecandan :) saol cvp icin evet 1 hafta sonra gideriz kalp atişi icin

cevabiniz icin sagolun oncelikle, ilk cocugum olacak doktor bakti herşey iyi dedi heyecandan tabiki insan sorularini unutur. burdaki benim gibi yeni hamile olanlar hep MM den bahsediyo benimde aklima takildi o cm neyin olcusu diye merak ettim. beni ultrason yapan cihaz dopple ultrason galiba, ultrasondan ultrasona degişir rakam vs ler sanirim o yuzden meraktan sordum buraya benim gibi ultrasonda yapan varsa belki biliyodur neyin olcusu oldugunu belki cvp verir diye bu tamamen bilgi merak sizin aklinizda ne bilemiyorum aşiri panik yapiyosunuz
Benim panik yapabileceğim bir durum yok asıl siz sakın olun. Burda doktoruna inanmayıp siz ne diyorsunuz bi bakın diyen o kadar çok insan var ki, siz de bu yanlışa düşmeyin en net cevapları alın diye doktorunuza sorun diye tavsiyede bulundum. Sanırım faydam dokunmaz size iyi günler.

kese boyutunu bize soylemişti unuttum cnm heyecandan :) saol cvp icin evet 1 hafta sonra gideriz kalp atişi icin
Kese boyutu önemli değil canım şuan bebek bile yok oluşacak inşallah ondan sonrası için zaten haftasına göre gelişimi incelenecek merak etme :)

Benim panik yapabileceğim bir durum yok asıl siz sakın olun. Burda doktoruna inanmayıp siz ne diyorsunuz bi bakın diyen o kadar çok insan var ki, siz de bu yanlışa düşmeyin en net cevapları alın diye doktorunuza sorun diye tavsiyede bulundum. Sanırım faydam dokunmaz size iyi günler.

sorucam tabiki ama 1 hafta gecince anca gidecem. anlamadim ki sizi, doktoruma inanmicak yada inanicak bir şeyim yok benim. anlamiyosunuz her kezle beni kariştirmayin lutfen ben gayet de sakinim, merak ettim sordum bilen cvp yazar neden akil veriyosunuz ki onu anlamadim. siz ne icin buraya giriyosunuz bilemiyorum ama birasi bilgi amacli platform

Son düzenleme:
Kese boyutu önemli değil canım şuan bebek bile yok oluşacak inşallah ondan sonrası için zaten haftasına göre gelişimi incelenecek merak etme :)

ha yok canim mm yazmiyor dedinya onun icin yazdim mm cikartmadi resimde cunku bize gosterip soyledigi icin :) inşallah amin

sen buraya ne amacla gelion bilmioz ama burasi bilgi alisveris sitesi, uza yavrum

Usg kağıdında altta sağda GS diye bir değer yazıyorsa o kesenin boyutudur canım ama daha bir anlam ifade edecek haftada değil bebek bir oluşsun onun boyu önemli :) haftaya görünür inşallah ama sabredebilirsen iki hafta bekle

sorucam tabiki ama 1 hafta gecince anca gidecem. anlamadim ki sizi, doktoruma inanmicak yada inanicak bir şeyim yok benim. anlamiyosunuz her kezle beni kariştirmayin lutfen ben gayet de sakinim, merak ettim sordum bilen cvp yazar neden akil veriyosunuz ki onu anlamadim. siz ne icin buraya giriyosunuz bilemiyorum ama birasi bilgi amacli platform
:olamaz: Yok biz iletişim kuramadık. Size bilgi verdim zannediyorum ilk mesajımı okursanız şayet. Burda birçok insan var her birinin farklı hikayesi var iyi veya kötü. Eğer ilk ağızdan doktorunuzdan bilgi almazsanız başka yerlerden duyacağınız şeyler sizi endişelendirecektir bu bi akıl verme değil sadece tavsiye. Anlıyorum sizi ben de ilk zamanlar doktoruma birçok şeyi soramazdım ama telefon numarası bende vardı ve aklıma takılan şeyleri bizzat doktoruma sordum. Yani doktordan aldığım bilgilerden sonra burda okuduğum olumsuz ya da talihsiz hikayeler beni daha az endişelendirdi.
Bahsettiğiniz Mm hesabı bebek kesesi ve bebek içindir. Sizin belgede yazan ise rahim içinde incelenen alanın büyüklüğü. Eğer 'GS: bilmem kaç MM' yazarsa o bebek kesesinin boyutudur, Yani aradaki fark kesenin ölçülüp ölçülmediği.
Bir sonraki randevunuzda doktorunuz zaten bebeğin kaç MM olduğunu söyler yüksek ihtimalle, o söylemese de siz sorun bilginizin olması iyi hissettirir size.

sen buraya ne amacla gelion bilmioz ama burasi bilgi alisveris sitesi, uza yavrum
1-Kabalıkla konuşan kişilerle muhatap olmuyorum genelde. Ama bi hayrım dokunsun size kıyak yapayım. Hanımefendi ile konuştuk ve ortak bir dille muhabbet etmeye çalışıyoruz bir çeşit bilgi alışverişi, siz neden böyle zora düştünüz anlamadım.
2- Evet bir bilgi ve sohbet platformu burası, Yani birinin birine uza yavrum dediği zaman uzayabileceği bir mekan değil, mümkünse daha dikkatli seçin kelimelerinizi, ayıp.
3- Bazı konularda bilgi sahibiyim ve bunları paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Çoğu kişiyle hoş muhabbetimiz oldu, dertleştik bilgi alışverişi yaptık gayet de güzel bir şey bu. Siz olayı yanlış anlamışsınız sanırım, ki hoşunuza gitmeyen bir şey söylediğimiz zaman kabalıkla susturmaya çalışamazsınız.
Daha kibar olduğunuz bir dünyada görüşmek dileğiyle.

Back