Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza neden sormadınız bunları? Hayret ediyorum doktoruna sormayıp ya da güvenmeyip foruma derdini anlatmaya çalışanlara. En iyisini doktorunuz bilir lütfen aklınızda soru varsa direkt doktorunuza sorun.şu usteki 15 cm neki kizlar, son adet tarihine gore 5.4 hafta resimde. birde kesenin yanindeki yuvarlakcik neki
Doktorunuza neden sormadınız bunları? Hayret ediyorum doktoruna sormayıp ya da güvenmeyip foruma derdini anlatmaya çalışanlara. En iyisini doktorunuz bilir lütfen aklınızda soru varsa direkt doktorunuza sorun.
O 15 cm görüntülenen alanın büyüklüğü, yani karnınızın içinde 15 cmlik bir alanı gösteriyor USG cihazı. Kesenin yanındaki şey de normal, rahim içi yapısı yani.
Sanırım şuan kese göründü mm yazmıyor o 7. Haftada kalp atışından artık bebeğin varlığı kanıtlandıktan sonra olur crl der o bebeğin boyu oluyor
Benim panik yapabileceğim bir durum yok asıl siz sakın olun. Burda doktoruna inanmayıp siz ne diyorsunuz bi bakın diyen o kadar çok insan var ki, siz de bu yanlışa düşmeyin en net cevapları alın diye doktorunuza sorun diye tavsiyede bulundum. Sanırım faydam dokunmaz size iyi günler.cevabiniz icin sagolun oncelikle, ilk cocugum olacak doktor bakti herşey iyi dedi heyecandan tabiki insan sorularini unutur. burdaki benim gibi yeni hamile olanlar hep MM den bahsediyo benimde aklima takildi o cm neyin olcusu diye merak ettim. beni ultrason yapan cihaz dopple ultrason galiba, ultrasondan ultrasona degişir rakam vs ler sanirim o yuzden meraktan sordum buraya benim gibi ultrasonda yapan varsa belki biliyodur neyin olcusu oldugunu belki cvp verir diye bu tamamen bilgi merak sizin aklinizda ne bilemiyorum aşiri panik yapiyosunuz
Kese boyutu önemli değil canım şuan bebek bile yok oluşacak inşallah ondan sonrası için zaten haftasına göre gelişimi incelenecek merak etme :)kese boyutunu bize soylemişti unuttum cnm heyecandan :) saol cvp icin evet 1 hafta sonra gideriz kalp atişi icin
Benim panik yapabileceğim bir durum yok asıl siz sakın olun. Burda doktoruna inanmayıp siz ne diyorsunuz bi bakın diyen o kadar çok insan var ki, siz de bu yanlışa düşmeyin en net cevapları alın diye doktorunuza sorun diye tavsiyede bulundum. Sanırım faydam dokunmaz size iyi günler.
Kese boyutu önemli değil canım şuan bebek bile yok oluşacak inşallah ondan sonrası için zaten haftasına göre gelişimi incelenecek merak etme :)
sen buraya ne amacla gelion bilmioz ama burasi bilgi alisveris sitesi, uza yavrumBenim panik yapabileceğim bir durum yok asıl siz sakın olun. Burda doktoruna inanmayıp siz ne diyorsunuz bi bakın diyen o kadar çok insan var ki, siz de bu yanlışa düşmeyin en net cevapları alın diye doktorunuza sorun diye tavsiyede bulundum. Sanırım faydam dokunmaz size iyi günler.
sorucam tabiki ama 1 hafta gecince anca gidecem. anlamadim ki sizi, doktoruma inanmicak yada inanicak bir şeyim yok benim. anlamiyosunuz her kezle beni kariştirmayin lutfen ben gayet de sakinim, merak ettim sordum bilen cvp yazar neden akil veriyosunuz ki onu anlamadim. siz ne icin buraya giriyosunuz bilemiyorum ama birasi bilgi amacli platform
1-Kabalıkla konuşan kişilerle muhatap olmuyorum genelde. Ama bi hayrım dokunsun size kıyak yapayım. Hanımefendi ile konuştuk ve ortak bir dille muhabbet etmeye çalışıyoruz bir çeşit bilgi alışverişi, siz neden böyle zora düştünüz anlamadım.sen buraya ne amacla gelion bilmioz ama burasi bilgi alisveris sitesi, uza yavrum